Ο Μουρίνιο μπερδεύτηκε και μιλούσε ιταλικά αγνοώντας τον μεταφραστή του: «Πάρε τα λεφτά σου και πήγαινε σπίτι σου» (vid)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Ζοσέ Μουρίνιο/PrtScr

Ο Μουρίνιο μπερδεύτηκε και μιλούσε ιταλικά αγνοώντας τον μεταφραστή του: «Πάρε τα λεφτά σου και πήγαινε σπίτι σου» (vid)

Κώστας Τόπας 12:50 - 24.02.2023

Ενα αστείο περιστατικό σημειώθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Ρόμα με την Σάλτσμπουργκ, όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μιλούσε μόνο στα ιταλικά για τέσσερα λεπτά, αγνοώντας τον μεταφραστή που καθόταν δίπλα του...

Η Ρόμα κατάφερε να προκριθεί στους 16 του Europa League, επικρατώντας της αυστριακής Σάλτσμπουργκ με γκολ των Πάουλο Ντιμπάλα και Αντρέα Μπελότι στη ρεβάνς της νοκ άουτ φάσης.

Μετά το τέλος του αγώνα, σημειώθηκε ένα αστείο περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου, όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μιλούσε μόνο στα ιταλικά για τέσσερα λεπτά και αγνόησε τον μεταφραστή που καθόταν δίπλα του και περίμενε να μεταφραστούν τα λόγια του στα γερμανικά, την επίσημη γλώσσα της Αυστρίας.

Τότε ο Πορτογάλος τεχνικός των «τζιαλορόσι» ζήτησε συγγνώμη από τον μεταφραστή για ό,τι είχε κάνει και αστειεύτηκε μαζί του λέγοντας: «Υπάρχουν Αυστριακοί δημοσιογράφοι στην αίθουσα; Λοιπόν, σε ποιον θα μεταφράσεις τα λόγια μου; Πάρε τα λεφτά σου και πήγαινε σπίτι φίλε μου», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του «Special One».

Αυτή η κατάσταση προκάλεσε γέλια στην αίθουσα Τύπου, στην οποία παρευρέθηκε ο Μουρίνιο, μετά την σπουδαία νίκη - πρόκριση της ομάδας του για τους «16» του Europa League.