Η ιταλική ομοσπονδία ξεκινάει έρευνα μετά τις κατηγορίες του Μουρίνιο

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Ζοσέ Μουρίνιο/PrtScr

Η ιταλική ομοσπονδία ξεκινάει έρευνα μετά τις κατηγορίες του Μουρίνιο

Sportal newsroom 16:23 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 01.03.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τις κατηγορίες για αδικαιολόγητη συμπεριφορά του τέταρτου διαιτητή προς το πρόσωπό του, η ιταλικη ομοσπονδία ξεκινάει έρευνες για την αντιμετώπιση του θέματος.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο για ακόμα μια φορά έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο σε ένα περιστατικό. Αυτή τη φορά ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρόμα, αποβλήθηκε στον αγώνα της ομάδας του, απέναντι στη Κρεμονέζε. Αυτή μάλιστα ήταν και η τρίτη κόκκινη κάρτα, που δέχεται μέσα στη χρονιά

Μετά τον αγώνα ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στο περιστατικό, λέγοντας, ότι για πρώτη φορά στη ζωή του ένας διαιτητής του μίλησε με άσχημο τρόπο, γεγονός που προκάλεσε τη οργή του. 

«Για πρώτη φορά στην καριέρα μου ένας διαιτητής μου μίλησε με αδικαιολόγητο τρόπο. Δεν είμαι τρελός. Και για να έχω την αντίδραση που είχα είναι επειδή κάτι συνέβη. Πρέπει να ξέρω τώρα αν μπορώ να κάνω κάτι από νομικής άποψης. Ο Πικινίνι μου έδωσε την κόκκινη επειδή του το είπε ο τέταρτος αξιωματούχος. Αλλά ο τέταρτος αξιωματούχος δεν έχει την ειλικρίνεια να του πει και τί μου είπε, πώς μου φέρθηκε και τι προκάλεσε την αντίδρασή μου. Δεν θέλω να μπω στο θέμα ότι ο [Μάρκο] Σέρα [ο τέταρτος διαιτητής] είναι από το Τορίνο και με απέβαλε ενόψει του αγώνα με τη Γιουβέντους», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Μετά από αυτές τις κατηγορίες λοιπόν, η πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής ομοσπονδίας ξεκινάει έρευνες για την εξέταση του περιστατικού. Μάλιστα το Gazzetta dello Sport έδωσε λεπτομέρειες από το σκηνικό στον αγώνα της Ρόμα με τη Κρεμονέζε. Συγκεκριμένα φαίνεται, ότι ο τέταρτος διαιτητής είπε στον Πορτογάλο, «Κοίτα τη δουλειά σου», ενώ αργότερα του είπε, «Όλοι σε παίρνουν από τον κ..., πήγαινε σπίτι σου».