Οι οπαδοί της Ίντερ και της Πόρτο ενώθηκαν για χάρη του Μουρίνιο και τραγούδησαν το όνομα του στο μετρό (vid)
i

Οπαδοί της Ίντερ και της Πόρτο & Ζοσέ Μουρίνιο

Οι οπαδοί της Ίντερ και της Πόρτο ενώθηκαν για χάρη του Μουρίνιο και τραγούδησαν το όνομα του στο μετρό (vid)

Κώστας Τόπας 10:28 - 23.02.2023

Για 90 λεπτά αντίπαλοι, αλλά εκτός γηπέδου φίλοι για χάρη του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι οπαδοί της Ίντερ και της Πόρτο ένωσαν τις φωνές τους προκειμένου να τιμήσουν τον «Special One».

Η Ίντερ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Πόρτο αλλά χάρη στο γκολ του Ρομελού Λουκάκου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς στο Οπόρτο. Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, οι οπαδοί των «νερατζούρι» και των «δράκων» συναντήθηκαν στο μετρό.

Για πολλούς η συνάντησή τους ενδεχομένως να έκρυβε κινδύνους λόγω επεισοδίων. Ωστόσο, οι οπαδοί των δύο ομάδων δίδαξαν ήθος. Ο λόγος; Οτι οι οπαδοί της Ίντερ και της Πόρτο, συναντήθηκαν στο μετρό και ενωμένοι, τραγούδησαν το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο, δείχνοντας την αγάπη τους για αυτόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρόμα, έχει αφήσει έχει αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα στις Ίντερ και Πόρτο. Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι έχει καταφέρει να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης και με τις δύο ομάδες, αφού με την Πόρτο κατέκτησε το Champions League τη σεζόν 2003/04 και με την Ίντερ τη σεζόν 2009/10.