Μουρίνιο: Τα παράπονα για τους οπαδούς, «δεν μας βοηθάει κανείς»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images

Μουρίνιο: Τα παράπονα για τους οπαδούς, «δεν μας βοηθάει κανείς»

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 14:36 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη νίκη της ομάδας του εντός έδρας επί της Ελλάς Βερόνα με 1-0 είπε στη συνέντευξη τύπου αρκετά πράγματα που έχουν σχέση με τους παίκτες του που δεν λαμβάνουν τα εύσημα που τους αναλογούν και ότι θα μιλήσει στο τέλος της χρονιάς.

Η Ρόμα δέχτηκε κριτική μετά την ήττα της εναντίον τη Σάλτζμπουργκ για το Europa League με 1-0 και υποδεχόταν (19/2) την Ελλάς Βερόνα κυνηγώντας ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τη βοηθούσε ώστε να βρεθεί στη τροχιά των ομάδων που κυνηγούν μία θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ.  Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε και στη συνέντευξη τύπου, ο Μουρίνιο μίλησε για αρκετούς παίκτες του που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής, την ενσωμάτωση αυτών στο πλάνο του, αλλά και την υποστήριξη των οπαδών. «Έδωσα συγχαρητήρια σε όλους όσοι κέρδισαν. Κέρδισαν με ομαδική προσπάθεια, με ένα αίσθημα αυτοθυσίας. Παίξανε πολύ καλά κόντρα στην Βερόνα αφού είναι μία ομάδα που δέχεται πολύ δύσκολα φάσεις».

Στη συνέχεια αρνήθηκε να απαντήσει σε δηλώσεις συνεχίζοντας την τοποθέτησή του. «Είμαι δυσαρεστημένος που οι φίλαθλοι δε δίνουν στους ποδοσφαιριστές τα εύσημα που αξίζουν ενώ όλοι δουλεύουμε σε δύσκολες συνθήκες. Η δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν τις συνθήκες».

«Είμαι ευγνώμων για ότι έχουμε κάνει. Όταν το στάδιο είναι γεμάτο σε αγώνα με την Μπόντο Γκλιμτ, το γήπεδο μπορεί να μας δώσει την νίκη. Αν είναι όπως σήμερα, είναι λυπηρό. Οι φίλαθλοι άρχισαν να παραπονιούνται μετά από 15-30 λεπτά για μία λάθος πάσα. Δεν καταλαβαίνουν τι κάνουμε εδώ». Ο Πορτογάλος ερωτήθηκε από δημοσιογράφο για τον αν πιστεύει ότι πως η ομάδα παίζει καλύτερα από αυτό που περίμενε στην αρχή της σεζόν, με τον ίδιο να λέει. «Στον ενάμιση μου χρόνο εδώ δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη». 

«Μιλάω σε εσάς και την τηλεόραση επειδή είμαι αναγκασμένος και σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα θα τιμωρηθεί, αλλά δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη. Θα μιλήσω για όλα στο τέλος της σεζόν». Στη Ρώμη ήδη υπάρχουν σενάρια αποχώρισης του  «Special One»  με φήμες να λένε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα παραμονεύει στο ενδεχόμενο να τον αποκτήσει ειδικά άμα δεν βγει Champions League.