Ο Μουρίνιο κατηγορείται για αντιαθλητική συμπεριφορά στο ντέρμπι Κ14 της Ρόμα με τη Λάτσιο (vids)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

©Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images/Ideal Images

Ο Μουρίνιο κατηγορείται για αντιαθλητική συμπεριφορά στο ντέρμπι Κ14 της Ρόμα με τη Λάτσιο (vids)

Κώστας Τόπας 11:30 - 02.03.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατηγορείται για «αντιαθλητική συμπεριφορά» από την Λάτσιο, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μεταξύ της U-14 της Ρόμας και της αντίστοιχης ομάδας των «Λατσιάλι».

Ο Μουρίνιο παρευρέθηκε στον αγώνα μεταξύ των δύο αντίπαλων συλλόγων για το πρωτάθλημα Υποδομών. Οι «τζιαλορόσι» κατάφεραν να πάρουν το ντέρμπι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να καλεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια για να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν είναι όλα ρόδινα για τον Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ο «Special One» έχει βρεθεί στο προσκήνιο για διαφορετικούς λόγους. Ο 60χρονος «Special One» κατηγορείται από τους ανθρώπους της Λάτσιο, ότι γιούχαρε έναν παίκτη κάτω των 14 ετών των «Λατσιάλι», τον Αλεξάντρο Μιλού, όταν ο νεαρός εκτελούσε πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μάλιστα, όταν η Ρόμα προηγήθηκε στο σκορ, ο Μουρίνιο λέγεται ότι είπε στους παίκτες των «τζιαλορόσι» να προσποιηθούν τραυματισμούς, ώστε να κερδίσουν χρόνο και στο τέλος να κατακτήσουν το τρίποντο σε αυτό το ντέρμπι.

Δύο ημέρες μετά το παιχνίδι νέων, ο Μουρίνιο αποβλήθηκε για τρίτη φορά αυτή τη σεζόν κατά τη διάρκεια της ήττας σοκ της Ρόμα με 2-1 εκτός έδρας από την Κρεμονέζε που αγωνίζεται στη Serie A.