Η αποβολή του Ζοσέ Μουρίνιο τον οδήγησε σε βαριά τιμωρία

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Μουρίνιο/©Twitter

Η αποβολή του Ζοσέ Μουρίνιο τον οδήγησε σε βαριά τιμωρία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:02 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 01.03.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, έπειτα από την αποβολή του στην χθεσινή αναμέτρηση (28/2) ανάμεσα στην Κρεμονέζε και τη Ρόμα, τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή του ιταλικού πρωταθλήματος με χρηματικό πρόστιμο και ποινή δύο αγωνιστικών.

Στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Κρεμονέζε και στην εκτός έδρας ήττα των «τζαλορόσι» με 2-1 για την 24η αγωνιστική της Serie A, αυτός που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του για ακόμη μία φορά, ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα.

Αυτή, ήταν η τρίτη αποβολή του «Special One» τη φετινή σεζόν λόγω έντονης διαμαρτυρίας για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Αυτή τη φορά ο πέλεκυς για τον προπονητή της Ρόμα έπεσε… βαρύς, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής λίγκας τον τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ και ποινή δύο αγωνιστικών.

Ο πορτογάλος προπονητής δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για τις επόμενες δύο πολύ σημαντικές βαθμολογικά αναμετρήσεις, κόντρα σε Γιουβέντους και Σασουόλο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Μουρίνιο τη φετινή χρονιά έχει δεχτεί περισσότερες κόκκινες κάρτες από τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή του ιταλικού πρωταθλήματος, με τον «Special One» να φημίζεται για τις έντονες αντιδράσεις του από το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας.