Αναβολή της τιμωρίας του Μουρίνιο - Κανονικά στον πάγκο με τη Γιουβέντους

Ζοσέ Μουρίνιο

i

©Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images/Ideal Images

Αναβολή της τιμωρίας του Μουρίνιο - Κανονικά στον πάγκο με τη Γιουβέντους

Sportal newsroom 17:48 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 04.03.2023

Με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο θα υποδεχτεί η Ρόμα τη Γιουβέντους, καθώς η τιμωρία του Πορτογάλου αναβλήθηκε προσωρινά.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι κανονικά στον πάγκο της Ρόμα στον αγώνα με τη Γιουβέντους για την 26η αγωνιστική της Serie A (Κυριακή 5/3, 21:45). Ο Πορτογάλος στην ομάδα του απέναντι στην Κρεμονέζε δέχτηκε ακόμα μία κόκκινη κάρτα, την τρίτη μέσα σε μια χρονιά. Οι έντονες αντιδράσεις για μια διαιτητική απόφαση ήταν ο λόγος της αποβολής του. 

Προφανώς η ιταλική ομοσπονδία τον τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, αλλά και ποινή δύο αγωνιστικών. Παρόλα αυτά το Σάββατο (4/3) η Επιτροπή Εφέσεων πήρε την απόφαση να αναβάλλει προσωρινά την τιμωρία του Πορτογάλου, για να ολοκληρωθεί η έρευνα από την ιταλική ομοσπονδία. Η τελική ημερομηνία που θα βγάλει την οριστική απόφαση η Επιτροπή Εφέσεων θα είναι στις 10 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι κανονικά στον πάγκο της Ρόμα στον αγώνα με τη Γιουβέντους

Υπενθυμίζεται ότι ο Μουρίνιο στις δηλώσεις του είχε αναφέρει, ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά προς τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα με την Κρεμονέζε, καθώς με αυτόν είχε την έντονη λογομαχία. Συγκεκριμένα λέγεται ότι ο τέταρτος του είχε μιλήσει με άσχημο τρόπο, κάτι που εξόργισε τον Πορτογάλο και αυτός είναι και ο λόγος που η ιταλική ομοσπονδία ξεκίνησε σχετική έρευνα.

Αυτή δεν είναι η μόνη κατηγορία, η οποία ο Πορτογάλος έχει εις βάρος του. Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες είχε ακουστεί ότι ο Μουρίνιο είχε γιουχάρει έναν ποδοσφαιριστή της U14 της Λάτσιο την ώρα που εκτελούσε ένα πέναλτι σε έναν αγώνα με τη Ρόμα.