Ο Μουρίνιο τα έβαλε με τους παίκτες του μετά την ήττα από την Σλάβια Πράγας: «Τα έκαναν όλα λάθος, δεν τους δικαιολογώ»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Ο Μουρίνιο τα έβαλε με τους παίκτες του μετά την ήττα από την Σλάβια Πράγας: «Τα έκαναν όλα λάθος, δεν τους δικαιολογώ»

Κώστας Τόπας 10:42 - 10.11.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άσκησε έντονη κριτική στους παίκτες του μετά την ήττα της Ρόμα από την Σλάβια Πράγας, αναλαμβάνοντας ωστόσο την ευθύνη γι' αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα των «τζιαλορόσι».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν δίστασε να ασκήσει έντονη κριτική στους παίκτες του μετά από μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά στην τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League στην Τσεχία, κόντρα στη Σλάβια Πράγας (2-0) . Στο τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε τη δυσαρέσκειά του, τονίζοντας ότι από την ομάδα του «έλειπαν τα πάντα».

«Τι έλειπε και δε νικήσαμε; Τα πάντα. Το αποτέλεσμα είναι άξιο. Δεν μου άρεσε τίποτα. Μίλησα ήδη με τους παίκτες στα αποδυτήρια, κάτι που συνήθως δεν κάνω. Η ομάδα έπαιξε τόσο άσχημα που ούτε καν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες. Από ατομική άποψη, ήταν λίγοι παίκτες που είχαν τη σωστή συμπεριφορά. Πολλοί δεν είχαν τη σωστή προσέγγιση σε ένα σοβαρό παιχνίδι, λυπάμαι γι' αυτό. Σήμερα ήμασταν φρικτοί, αξίζαμε να χάσουμε.. Ο μόνος που δεν άξιζε να χάσει ήταν ο Εντοάρντο Μπόβε», ξεκίνησε λέγοντας, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport».

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την ήττα. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Ηταν μια άξια νίκη για αυτούς και μια άξια ήττα για εμάς. Μου άρεσε η στάση και η σοβαρότητα του Μπόβε, μου άρεσε πολύ. Οι άλλοι; Καλύτερα να μιλήσετε απευθείας μαζί τους». 

Παρά την κακή απόδοση της ομάδας, ο Μουρίνιο ανέλαβε την ευθύνη: «Δεν κάναμε τίποτα, τίποτα. Η Σλάβια έπαιξε όπως στο πρώτο παιχνίδι. Όλα τα βασικά τα κάναμε άσχημα. Ποιος φταίει; Εγώ.Πρέπει να το παραδεχτώ», κατέληξε. 

«Καρφιά» Σάρι σε Μουρίνιο: «Η Ρόμα θα παίξει φιλικό την Πέμπτη και εμείς πήγαμε σε πόλεμο»
CHAMPIONS LEAGUE

09:30 - 08.11.2023

«Καρφιά» Σάρι σε Μουρίνιο: «Η Ρόμα θα παίξει φιλικό την Πέμπτη και εμείς πήγαμε σε πόλεμο»

Πυρά εναντίον του Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε ο Μαουρίτσιο Σάρι, μετά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός παραπονέθηκε για το γεγονός ότι η Λάτσιο θα ξεκουραστεί δύο μέρες περισσότερο από τη Ρόμα πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι της Κυριακής.

Η Ρόμα παραμένει στη 2η θέση στον όμιλο της στο Europa League με 9 βαθμούς, όσο και η πρωτοπόρος, η Σλάβια Πράγας. Η Σερβέτ είναι 3η με 4, ενώ η Σέριφ, από τη Μολδαβία, είναι τελευταία με μόλις 1 βαθμό.