Ο ήρωας Λουκάκου κατέρρευσε στην αγκαλιά του Μουρίνιο - «Είναι συναισθηματικός κι ευαίσθητος» (vids)

Ρομέλου Λουκάκου & Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Ο ήρωας Λουκάκου κατέρρευσε στην αγκαλιά του Μουρίνιο - «Είναι συναισθηματικός κι ευαίσθητος» (vids)

Κώστας Τόπας 10:19 - 06.11.2023

Μετά το Ρόμα-Λέτσε, ο Ρομέλου Λουκάκου δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συγκίνηση και «λύγισε» στην αγκαλιά του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θεωρητικά θα είχε εύκολο έργο, αλλά η Λέτσε της έβαλε δύσκολα, μέχρι εκεί που πήγαινε. Στο τέλος όμως οι «τζιαλορόσι» πήραν την πολυπόθητη νίκη με μία απίθανη ανατροπή.

Ο Ρομέλου Λουκάκου από μοιραίος έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Ρόμα, καθώς μετά το χαμένο πέναλτι που είχε στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις και χάρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς. Συγκεκριμένα, στο 94’ ο Βέλγος επιθετικός με τρομερή ενέργεια και φανταστική εκτέλεση σημείωσε το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, σκορ που έμεινε έως το τέλος.

Με το τελευταίο σφύριγμα, ο Λουκάκου κατέρρευσε στην αγκαλιά του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Ο Λουκάκου είναι συναισθηματικός». είπε ο Μουρίνιο στο DAZN στο τέλος του αγώνα. «Τον ξέρω καλύτερα από τον καθένα, είναι ευαίσθητος και όταν χάνει πέναλτι κλαίει η καρδιά και η ψυχή του. Δεν θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα: η ομάδα κέρδισε και τώρα ο Ρομελού θα κοιμηθεί καλύτερα».

Μιλώντας για το πέναλτι, ήταν το πρώτο άστοχο στην Ιταλία από τον Λουκάκου, ο οποίος στο παρελθόν σκόραρε πάντα για την Ίντερ (14 πέναλτι, 14 γκολ).

🔴Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!