Όταν ο «επιθεωρητής» Μουρίνιο είχε ανακαλύψει πρώτος τα κοντά δοκάρια και απευθύνθηκε στην UEFA

Όταν ο «επιθεωρητής» Μουρίνιο είχε ανακαλύψει πρώτος τα κοντά δοκάρια και απευθύνθηκε στην UEFA

Sportal newsroom 08:30 - 06.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 06.02.2023

Στην προ τριετίας αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Σκεντίγια, ο τότε προπονητής των «σπιρουνιών», Ζοζέ Μουρίνιο, είχε «ξετρυπώσει» το πρόβλημα με τις μικρές διαστάσεις στις εστίες του γηπέδου.

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το απόγευμα της Κυριακής (5/2) χωρίς να παιχτεί ούτε ένα δευτερόλεπτο μπάλας. Η αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς διαπιστώθηκε πρόβλημα με τις διαστάσεις στη μια εστία -σύμφωνα με τους γηπεδούχους- ή και στις δύο - σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους. Και η συνέχεια δόθηκε με δηλώσεις και χαρτοπόλεμο

Ανάλογο πρόβλημα είχε εντοπίσει ο «επιθεωρητής» Ζοζέ Μουρίνιο προ τριετίας, όταν καθόταν στον πάγκο της Τότεναμ. Η ομάδα του Λονδίνου είχε ταξιδέψει στη Βόρεια Μακεδονία για να αντιμετωπίσει την Σκεντίγια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Πριν από τον αγώνα όμως, οι τερματοφύλακες της λονδρέζικης ομάδας αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει με τα τέρματα. Αμέσως το είπαν στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος πήγε να «εξετάσει» τη κατάσταση.

Κλασσικός Μουρίνιο: Έβαλε τους παίκτες του να φωτογραφηθούν μετά την ήττα από τη Νάπολι για να δουν την απογοήτευση στις φάτσες τους!
SERIE A

14:10 - 30.01.2023

Κλασσικός Μουρίνιο: Έβαλε τους παίκτες του να φωτογραφηθούν μετά την ήττα από τη Νάπολι για να δουν την απογοήτευση στις φάτσες τους!

Σε ομαδική φωτογραφία στα αποδυτήρια… υποχρέωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο παίκτες και τεχνικό τιμ της Ρόμα για να δουν τη θλίψη που τους προκάλεσε η ήττα από τη Νάπολι.

Ο Πορτογάλος αφού είδε και ο ίδιος, ότι πράγματι τα τέρματα ήταν μικρά, κάλεσε τους ανθρώπους της UEFA, οι οποίοι διόρθωσαν το λάθος. 

«Πριν το παιχνίδι, ήταν μία αστεία κατάσταση επειδή οι τερματοφυλακές μου , μου είπαν ότι τα τέρματα είναι μικρά, και πήγα μόνος μου και φυσικά τα τέρματα ήταν μικρά. Δεν είμαι τερματοφύλακας, αλλά είμαι στο ποδόσφαιρο από παιδί, και γνωρίζω την απόσταση όταν στέκομαι εκεί και τεντώνω το χέρι μου. Όποτε αντιλήφθηκα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά. Καλέσαμε τον εκπρόσωπο της UEFA για να το επιβεβαιώσει και ναι ήταν 5 εκατοστά πιο χαμηλά και φυσικά απαιτήσαμε να αντικατασταθούν τα τέρματα», ήταν τα λόγια του Special One.