Ο Μουρίνιο δεν αποκλείει να επιστρέψει στην Πορτογαλία: «Ποτέ μη λες ποτέ, θέλω να δουλέψω»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

©printscreen/yotube/skysports

Ο Μουρίνιο δεν αποκλείει να επιστρέψει στην Πορτογαλία: «Ποτέ μη λες ποτέ, θέλω να δουλέψω»

Κώστας Τόπας 15:23 - 24.03.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε την επιθυμία του να επιστρέψει στους πάγκους αυτό το καλοκαίρι, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ένας από τους ειδικούς καλεσμένους για τον αγώνα Moto GP αυτή την Κυριακή (24/03) στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας. Ο «Special One», επί του παρόντος χωρίς σύλλογο από τότε που έφυγε από τη Ρόμα τον Ιανουάριο, ελπίζει να έχει νέα ομάδα «οπουδήποτε», χωρίς να αποκλείει την επιστροφή στην Πορτογαλία.

 «Ήρθα να περάσω το Πάσχα, να κάνω πράγματα που συνήθως δεν κάνω», ανέφερε αρχικά ο «Μου» και στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι το καλοκαίρι θέλει να κάτσει ξανά στους πάγκους.

«Πορτογαλία; Ποτέ μην λες όχι, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Η ζωή μου είναι το ποδόσφαιρο, μπορώ να προπονηθώ οπουδήποτε, δεν έχω κανένα πρόβλημα», χαμογέλασε και έπειτα σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μπάγερν Μονάχου.

«Δεν έχω κλαμπ, είμαι ελεύθερος. Αλλά θέλω να δουλέψω, το καλοκαίρι θέλω να δουλέψω όπως και να 'χει», κατέληξε.

Ο 61χρονος Πορτογάλος προπονητής απολύθηκε από τη Ρόμα στις 16 Ιανουαρίου μετά από μια οδυνηρή ήττα με 3-1 εκτός έδρας από τη Μίλαν, αποτέλεσμα που άφησε την ομάδα του έβδομη στον πίνακα του πρωταθλήματος. Ετσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο αντικαταστάθηκε από τον πρώην μέσο των «τζιαλορόσι», Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών.

Ο Μουρίνιο κέρδισε το Conference League στην πρώτη του σεζόν και πήγε τη Ρόμα στον τελικό του Europa League στη δεύτερη του θητεία. Η απόλυσή του δεν πήγε ιδιαίτερα καλά στους υποστηρικτές του «τζιαλορόσι», οι οποίοι είχαν ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά τους με πανό και αφίσες σε όλη την πόλη, υπέρ του Πορτογάλου.