Αγγλικό ενδιαφέρον για τον Ντιαμπί

Μούσα Ντιαμπί

i

©SS Twitter

Αγγλικό ενδιαφέρον για τον Ντιαμπί

Η Νιούκαστλ θα κινηθεί αυτό το καλοκαίρι για την απόκτηση του εξτρέμ της Μπάγερ Λεβερκουζεν, Μούσα Ντιαμπί σύμφωνα με την Équipe.

Σύμφωνα με την Equipe, η Νιούκαστλ θα κινηθεί για την απόκτηση του εξτρέμ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μούσα Ντιαμπί αυτό το καλοκαίρι, αλλά ενδέχεται να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό για την μεταγραφή του Γάλλου από ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Άρσεναλ

Το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το ενδιαφέρον για τον Γάλλο διεθνή, ο οποίος μετακόμισε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν από την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 15 εκατομμύριων ευρώ πριν από τρία χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ντιαμπί αναμένεται να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο αυτό το καλοκαίρι, έχοντας αγωνιστεί 167 φορές για τον Λεβερκούζεν, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει σημειώσει 49 γκολ και έχει μοιράσει 48 ασίστ. 

Ο Γάλλος, ωστόσο, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, οπότε δεν θα φύγει φτηνά, ειδικά δεδομένου του ενδιαφέροντος πολλών ομάδων. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο σύμβουλος της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος μελέτησε την πιθανότητα επαναπατρισμού του Ντιαμπί, παράλληλα με τις συζητήσεις που ήδη γίνονταν για την πιθανή άφιξη του Ράιν Τσέρκι της Λιόν

Ο Ντιαμπί παραμένει στη βραχεία λίστα της Παρί αυτό το καλοκαίρι, μαζί με ονόματα όπως ο Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι και ο Μάικλ Ολίσε της Κρίσταλ Πάλας. 

Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται επίσης, όπως και η Μίλαν, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες ότι η τελευταία έχει τα οικονομικά μέσα για να κλείσει μια συμφωνία, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ της Équipe στις αρχές Μαρτίου, φέρεται να αποτιμάται σε περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.