Ομάδα της Σαουδικής Αραβίας τριπλασιάζει τον μισθό του Λορίς προκειμένου να τον κάνει δικό της
i

Ο Ούγκο Λιορίς / © Twitter

Ομάδα της Σαουδικής Αραβίας τριπλασιάζει τον μισθό του Λορίς προκειμένου να τον κάνει δικό της

Κώστας Τσιακλής 15:59 - 11.05.2023

Ομάδα από τη Σαουδική Αραβία θέλει να αποκτήσει τον τερματοφύλακα της Τότεναμ, Ούγκο Λορίς και του προσφέρει συμβόλαιο με τριπλάσιες απολαβές.

Ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θέλει να αποκτήσει τον τερματοφύλακα της Τότεναμ, Ούγκο Λορίς, και ετοιμάζεται να του προσφέρει συμβόλαιο με τριπλάσιες απολαβές από αυτές που λαμβάνει αυτή τη στιγμή στους Λονδρέζους.

Το μέλλον του Ούγκο Λορίς στην Τότεναμ παραμένει αμφίβολο καθώς η Τότεναμ ψάχνεται για ανανέωση κάτω από τα δοκάρια. Ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του είναι ο γκολκίπερ της Μπρέντφορντ, Ντέιβιντ Ράγια.

Νέοτερες πληροφορίες της The Athletic θέλουν ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να ενδιαφέρεται για τον πολύπειρο γκολκίπερ και όπως αναφέρεται η λεγόμενη ομάδα ετοιμάζεται να του προσφέρει συμβόλαιο με τριπλάσιες αποδοχές από αυτές που λαμβάνει αυτή τη στιγμή στην Τότεναμ.

Συγκεκριμένα ο Λορίς στην Τότεναμ έχει εβδομαδιαίο μισθό ύψους 115.000 ευρώ και αν μεταγραφεί στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας τότε το ποσό αυτό θα ανέλθει στις 345.000 ευρώ. Ο Γάλλος τερματοφύλακας διατηρεί συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο ωστόσο είναι άγνωστο αν θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν με τη φανέλα των «Σπερς».

Επιπλέον ο 36χρονος άσος είναι τραυματίας και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν όπως είχε επιβεβαιώσει πριν από λίγες μέρες ο υπηρεσιακός προπονητής της Τότεναμ, Ράιαν Μέισον. Αυτό σημαίνει πως αν τελικά ο Λορίς αποχωρήσει, τότε το τελευταίο του ματς με τα «σπιρούνια» θα είναι αυτό με τη Νιουκάστλ, στο οποίο δέχθηκε πέντε γκολ στα πρώτα 21 λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Λορίς έχει καταγράψει φέτος 31 εμφανίσεις με την Τότεναμ και κράτησε εννέα φορές απαραβίαστη την εστία του ωστόσο δέχθηκε και 45 γκολ. Συνολικά ο Γάλλος διεθνής έχει φτάσει τις 447 συμμετοχές με τη φανέλα των «Σπερς» και έχει 151 clean sheets.

Στα εναπομείναντα μας της χρονιάς αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ούγκο Λορίς θα είναι ο Φρέιζερ Φόρστερ, ο οποίος μετράει τη φετινή σεζόν 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις έχει κρατήσει έξι φορές την εστία του ανέπαφη ενώ έχει δεχθεί 22 τέρματα.