Τρομερή κίνηση από τον Μουσλέρα: Εσπρωξε αντίπαλό του για να μην χτυπήσει στο δοκάρι (vid)

Φερνάντο Μουσλέρα

Τρομερή κίνηση από τον Μουσλέρα: Εσπρωξε αντίπαλό του για να μην χτυπήσει στο δοκάρι (vid)

Κώστας Τόπας 12:58 - 23.10.2023

Ο τερματοφύλακας της Γαλατασαράι, Φερνάντο Μουσλέρα κατάφερε να αποτρέψει αντίπαλό του να χτυπήσει στο δοκάρι και κέρδισε το χειροκρότημα όλων.

Ο Φερνάντο Μουσλέρα είναι ένα από τα είδωλα των οπαδών της Γαλατασαράι και για την υποδειγματική του συμπεριφορά. Ο πρώην τερματοφύλακας της Λάτσιο έκανε μία σπουδαία πράξη στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο (21/10) κόντρα στην Μπεσίκτας με έναν από τους ιστορικούς αντιπάλους του συλλόγου του.

Ο 37χρονος κίπερ εμπόδισε τον Βαλεντίν Ροζιέ να χτυπήσει στο δοκάρι σπρώχνοντας τον αντίπαλο μπακ μακριά. Σε μια θέση όπου ο Ροζιέ κινούταν για να κάνει το σουτ, ο 27χρονος μπακ δεν τα κατάφερε, γλίστρησε στον αγωνιστικό χώρο και με τη φόρα που είχε θα χτυπούσε στο δοκάρι. Ωστόσο, ο Μουσλέρα τελευταία στιγμή απέτρεψε τον αντίπαλο του από σοβαρό τραυματισμό.

Το βίντεο της χειρονομίας του έμπειρου τερματοφύλακα της Γαλατασαράι έγινε αμέσως viral. Ο Φερνάντο Μουσλέρα έλαβε την εκτίμηση τόσο των οπαδών της ομάδας του όσο και της Μπεσίκτας με αυτή την κίνηση. 

Για την ιστορία η Γαλατασαράι που ήταν γηπεδούχος κέρδισε την Μπεσίκτας με σκορ 2-1. Τα νικητήρια γκολ για την δεύτερη ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος στη βαθμολογία, σημείωσε ο Μάουρο Ικάρντι..