Μουστακόπουλος: «Χαρούμενος γιατί έβαλα το πρώτο μου γκολ σε αυτό το γήπεδο» (vids)
i

Γιώργος Μουστακόπουλος/©Intime

Μουστακόπουλος: «Χαρούμενος γιατί έβαλα το πρώτο μου γκολ σε αυτό το γήπεδο» (vids)

Κώστας Τόπας 12:51 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 12.01.2023

Ο Γιώργος Μουστακόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το πρώτο γκολ που κατάφερε να πετύχει στην «OPAP Arena, με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ, Γιώργος Μουστακόπουλος ήταν αυτός ο οποίος με υπέροχο τρόπο άνοιξε το σκορ κόντρα στην Κηφισιά για τη ρεβάνς του Κυπέλλου. Αφού πρώτα έγινε αποδέκτης της μπάλας αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή στη συνέχεια με ασύλληπτο σουτ πέτυχε το 1-0 για την Ένωση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μουστακόπουλος βραβεύτηκε ως ο πολυτιμότερος του αγώνα με την Κηφισιά και μίλησε για τα συναισθήματά του έπειτα από το πρώτο του γκολ στην «OPAP Arena».

Αρχικά, είναι το πρώτο γκολ μου, αλλά δεν ένιωσα χαρά για το πρώτο γκολ μου. Ένιωσα χαρά γιατί έβαλα το πρώτο γκολ μου σε αυτό το γήπεδο. Οπότε η στιγμή έχει μεγαλύτερη αξία για εμένα και συνδυάστηκε και με το βραβείο, οπότε αυτό είναι μια χαρά», σημείωσε ως MVP του αγώνα ο χαφ της ΑΕΚ. Εντάξει, το παιχνίδι ήταν θεωρητικά τελειωμένο από την αρχή. Από το προηγούμενο ματς, αλλά εμείς είχαμε στο μυαλό μας, ότι είναι 0-0, οπότε θέλαμε να το τελειώσουμε σήμερα, όπως μας είχε πει και ο προπονητής. Οπότε κάναμε το παιχνίδι μας, παίξαμε σωστά και ήμασταν αποτελεσματικοί».