Επιμένει για τον αντί-Νόιερ η Μπάγερν
i

Ο Γιαν Ζόμερ / © Youtube

Επιμένει για τον αντί-Νόιερ η Μπάγερν

Sportal newsroom 18:22 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 17.01.2023

Η Μπάγερν έχει βάλει στόχο να κάνει δικό της τον Γιαν Ζόμερ, προκειμένου να αντικαταστήσει επάξια τον τραυματία Μάνουελ Νόιερ.

H Μπάγερν επιμένει στη διεκδίκηση του Γιαν Ζόμερ, ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του Μανουέλ Νόιερ, ο οποίος θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν μετά από ένα ατύχημα στο σκι που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί πόδι. 

Αρχικά, ο γερμανικός σύλλογος φαινόταν προσανατολισμένος να βασιστεί στον Σβεν Ούλραϊχ, τον 34χρονο αναπληρωματικό που βρίσκεται στην ομάδα της Βαυαρίας από το 2015, με εξαίρεση τη σεζόν 2020-21 όταν πήγε στο Αμβούργο, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν τα δεδομένα.

Στοχεύοντας στην κατάκτηση του «τρεμπλ», αποφάσισε να ψάξει στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, όπως επιβεβαίωσε και ο τεχνικός των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στη θέση κάτω από τα δοκάρια. 

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, η Μπάγερν επιμένει την προσπάθεια της για την απόκτηση του τερματοφύλακα της εθνικής Ελβετίας και της Γκλάντμπαχ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.