Μπάγερν Μονάχου: Κοντά στον Κόνραντ Λάιμερ
i

Λάιμερ / screenshot via Twitter

Μπάγερν Μονάχου: Κοντά στον Κόνραντ Λάιμερ

Sportal newsroom 13:21 - 09.01.2023

Μια ανάσα από τον Αυστριακό μέσο της Λειψίας, Κονράντ Λάιμερ είναι η Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ κοντά στον Κονράντ Λάιμερ από τη Λειψία. Οι «βαυαροί» είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αυστριακό από τον Δεκέμβρη και πλέον η μεταγραφή του είναι προ των πυλών.

Το συμβόλαιο του 25χρονου λήγει το καλοκαίρι και η Μπάγερν θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι, υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα του Μονάχου. Ο Αυστριακός είναι στη Λειψία από το 2018, με την οποία έχει κατακτήσει ένα κύπελλο Γερμανίας, όντας και στη πορεία της ομάδας του μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2020.

Από την άλλη στη Μπάγερν έχουν και το θέμα του Μπενζαμίν Παβάρ. Η γερμανική ομάδα έχει δει τη Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται για τον Γάλλο δεξιό μπακ, του οποίου του συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2024. Η ομάδα της Καταλονίας δεν έχει μείνει μόνο στο ενδιαφέρον, αλλά έχει κάνει ήδη πρόταση, έχοντας ετοιμάσει τα συμβόλαια που θα προσφέρουν. 

Ο διεθνής δεξιός μπακ μετά την εξαιρετική παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία στη Ρωσία το 2018, πήρε μεταγραφή στη Μπάγερν Μονάχου. Στο Αλιάνζ Αρένα πλέον βρίσκεται τρεισίμισι χρόνια, έχοντας βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ το 2020, αλλά και τρία πρωταθλήματα Γερμανίας.