Άγριος καυγάς ανάμεσα στον Νάγκελσμαν και τον Μανέ μετά την πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Παρί

Γιούλιαν Νάγκελσμαν

i

Γιούλιαν Νάγκελσμαν/©Marius Becker/picture alliance via Getty Images/Ideal Images

Άγριος καυγάς ανάμεσα στον Νάγκελσμαν και τον Μανέ μετά την πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Παρί

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:41 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 29.03.2023

Μετά τη νίκη (2-0) και την πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Παρί για τη φάση των «16» του Champions League, Νάγκελσμαν και Μανέ ήρθαν σε σύγκρουση, με τον τελευταίο να έχει αρκετά παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής του.

Σύμφωνα με την «Bild», ο Σαντιό Μανέ καυγάδισε άσχημα με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στα αποδυτήρια, μετά την πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Παρί για τη φάση των «16» του Champions League.

 Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής των «Βαυαρών» άκουσε τα έντονα παράπονα του Σενεγαλέζου εξτρέμ, τα οποία αφορούσαν τον χρόνο συμμετοχής του παίκτη το τελευταίο χρονικό διάστημα και πιο συγκεκριμένα σε εκείνη τη ρεβάνς με τους «Παριζιάνους» στο Μόναχο.

Ο Σαντιό Μανέ πέρασε ως αλλαγή στο 82ο λεπτό στη θέση του Μουσιάλα κι αγωνίστηκε μόλις για οκτώ λεπτά. Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, μετά τη λήξη του ματς ο πρώην άσος της Λίβερπουλ έκανε λεκτική επίθεση στον προπονητή του, αφήνοντας όλους τους παρευρισκόμενους στα αποδυτήρια με το στόμα ανοιχτό.

Μπορεί το ξεκίνημα του Μανέ στη Γερμανία να ήταν καλό, όμως μετά τον τραυματισμό του απομακρύνθηκε από τις βασικές επιλογές του Νάγκελσμαν, με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος. Τη φετινή σεζόν σε 28 συμμετοχές έχει πετύχει 11 γκολ κι έχει μοιράσει πέντε ασίστ, ενώ μένει να δούμε πως θα τον διαχειριστεί ο νέος προπονητής του συλλόγου, Τόμας Τούχελ.