Μπάγερν Μονάχου: Ενδιαφέρον για τον Γιάν Ζόμερ
i

Γιάν Ζόμερ/©Social

Μπάγερν Μονάχου: Ενδιαφέρον για τον Γιάν Ζόμερ

Sportal newsroom 13:28 - 20.12.2022

Τον αντικαταστάτη του Μάνουελ Νόιερ ψάχνει η Μπάγερν Μονάχου με τον τερματοφύλακα της Γκλάντμπαχ, Γιάν Ζόμερ, να είναι στη λίστα των «Βαυαρών».

Τον αντικαταστάτη του Μάνουελ Νόιερ ψάχνει η Μπάγερν Μονάχου με τον Γιάν Ζόμερ να είναι ένα από τα πρώτα ονόματα στη λίστα τους. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι «Βαυαροί» είναι στην αναζήτηση για τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Νόιερ και ο γκολκίπερ της Γκλάντμπαχ είναι στο στόχαστρό τους.

Ο αρχηγός της γερμανικής ομάδας έσπασε το πόδι του, κάνοντας σκι, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν είναι προχωρημένες όπως υποστηρίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος. Παρόλα αυτά η Μπάγερν δεν είναι η μόνη ενδιαφέρουσα ομάδα για την απόκτηση του Ελβετού. 

Η Ίντερ έχει και η ίδια τον 34χρονο τερματοφύλακα στο στόχαστρό της. Μόνο που οι «Νερατζούρι» θέλουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του. Ο Ζόμερ προέρχεται από μία όχι και τόσο καλή σεζόν για τον ίδιο, καθώς σε δέκα συμμετοχές έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόλις μία φορά, αλλά και από ένα σχετικά καλό Μουντιάλ με την Ελβετία, κρατώντας την εστία του ανέπαφη δύο φορές, ενώ στους «16» δέχτηκε έξι γκολ από την Πορτογαλία.