Για πάντα στην Μπάγερν ο Μίλερ: Ανανέωσε μέχρι το 2025
i

©Bayern Munchen

Για πάντα στην Μπάγερν ο Μίλερ: Ανανέωσε μέχρι το 2025

Δημήτρης Χούπης 17:36 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 19.12.2023

Η «σημαία» της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Μίλερ, θα μείνει για πάντα στους Βαυαρούς, αφού ο Γερμανός υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ο Τόμας Μίλερ θα παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου για ακόμα έναν χρόνο. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 και κάπως έτσι θα συμπληρώσει 17 χρόνια στους Βαυαρούς. Μέσα σε αυτό το διάστημα ο 34χρονος έχει μετρήσει 684 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις 237 γκολ και 261 ασίστ. 

Την ίδια ώρα έχει κατακτήσει δώδεκα πρωταθλήματα, έξι κύπελλα Γερμανίας, οχτώ Σούπερ Καπ Γερμανίας, δύο UEFA Super Cup, δύο Champions League και δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. 

«Είμαι χαρούμενος που το ταξίδι μου στην Μπάγερν συνεχίζεται. Θέλω να έχω ρόλο στις επιτυχίες τόσο στην ομάδα όσο και στον σύλλογο γενικότερα. Είναι σημαντικό για εμένα που είμαι θεμέλιο της ομάδας και μπορώ να τη βοηθήσω να είναι στη σωστή κατεύθυνση. 

Θέλω να ενθουσιάσω τους φιλάθλους μας με γκολ, με ασίστ, με την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, το πάθος μου για το ποδόσφαιρο και ευελπιστώ με περισσότερους τίτλους», ήταν τα λόγια του Μίλερ μετά την ανανέωσή του. 

«Πενήντα λίρες, υπερβολή των Γκλέιζερς»: Τα παράπονα των οπαδών της Μπάγερν για την τιμή των εισιτηρίων στο «Ολντ Τράφορντ»
CHAMPIONS LEAGUE

08:52 - 13.12.2023

«Πενήντα λίρες, υπερβολή των Γκλέιζερς»: Τα παράπονα των οπαδών της Μπάγερν για την τιμή των εισιτηρίων στο «Ολντ Τράφορντ»

Οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους για την τιμή των εισιτηρίων που πλήρωσαν στο «Ολντ Τράφορντ» για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είμαστε ευγνώμονες που ο Τόμας Μίλερ θα μείνει στην Μπάγερν για ακόμα μια σεζόν. Είναι ο ηγέτης μας εντός κι εκτός γηπέδου, πάντα ως πρότυπο και απίστευτα πολύτιμος για όλη την ομάδα. Ο Τόμας πιέζει κάθε ομάδα με τον θετικό τρόπο του εντός κι εκτός γηπέδου. Με τον τρόπο που παίζει, που είναι απίστευτα έξυπνος και ευέλικτος στο που μπορεί να παίξει. Ο Τόμας ακόμα δεν τραυματίζεται σχεδόν ποτέ», ήταν τα λόγια του αθλητικού διευθυντή των Βαυαρών, Κρίστοφ Φρόιντ