Ο Σανέ αποθέωσε τον Κέιν

Λιρόι Σανέ

i

©printscreen

Ο Σανέ αποθέωσε τον Κέιν

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:57 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 17.12.2023

Ο Λιρόι Σανέ αποθέωσε τον συμπαίκτη του στη Μπάγερν Μονάχου, Χάρι Κέιν, τονίζοντας ότι είναι ο κορυφαίος επιθετικός στον κόσμο.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (17*12, 18:30) στην «Alianz Arena» τη Στουτγκάρδη, για την 15η αγωνιστική της Bundesliga

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο Γερμανός εξτρέμ της Μπάγερν Λιρόι Σανέ αποθέωσε τον Χάρι Κέιν, τονίζοντας ότι είναι ο κορυφαίος επιθετικός στον κόσμο. Παράλληλα, ο παίκτης των Βαυαρών δήλωσε πως έχει καλή συνεργασία με τον Άγγλο διεθνή στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός εξτρέμ: 

«Ο Χάρι Κέιν είναι ένας απίστευτος παίκτης, είναι μεγάλη χαρά να παίζω δίπλα του. Έχει μια απίστευτη κατανόηση του παιχνιδιού. Γνωρίζουμε ποιες κινήσεις έχουμε προπονήσει, γνωρίζουμε σε ποιους χώρους κινείται ο καθένας μας. 

Αλλά μερικές φορές πρέπει να αντιδράσουμε στην κατάσταση, γιατί μπορεί να συμβούν πράγματα που δε συζητήσαμε. Αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδραση. 

Για παράδειγμα, όταν τρέχω προς τα αριστερά, ξέρει ότι πρέπει να πάει προς τα δεξιά. Συμπληρώνουμε καλά ο ένας τον άλλον. Είναι απλά ένας απίστευτος επιθετικός, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, αν όχι ο καλύτερος».