Γκέλα στο 90+4' για την Μπάγερν Μονάχου, 2-2 με τη Λεβερκούζεν
i

©Photo by Lars Baron/Getty Images

Γκέλα στο 90+4' για την Μπάγερν Μονάχου, 2-2 με τη Λεβερκούζεν

Δημήτρης Χούπης 23:30 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 15.09.2023

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν με πέναλτι στο 90+4' πήρε έναν πολύτιμο βαθμό (2-2) στο Allianz Arena απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία είχε μπει μπροστά στο σκορ οχτώ λεπτά πριν.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν στάθηκε στο ύψος της στο Allianz Arena και έφερε ισοπαλία 2-2 με την Μπάγερν Μονάχου για την τέταρτη αγωνιστική της Bundesliga

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά εντυπωσιακό, αφού οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για ένα γκολ. Το οποίο και ήρθε από την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Στο 7ο μόλις λεπτό ο Χάρι Κέιν με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπάγερν Μονάχου.

Ωστόσο η Λεβερκούζεν αντέδρασε πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 24' οι «ασπιρίνες» κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο, την εκτέλεση την ανέλαβε ο Γκριμάλντο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Ουλράιχ για το 1-1. Στη συνέχεια οι Βαυαροί είχαν δύο τρεις ευκαιρίες να μπουν ξανά μπροστά στο σκορ, αλλά είτε ο Χραντέτσκι απέκρουε είτε η μπάλα σταματούσε σε σώματα αμυντικών της Λεβερκούζεν.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε με μία μεγάλη ευκαιρία στο 57ο λεπτό. Ο Χάρι Κέιν βγήκε τετ α τετ με τον Χραντέτσκι, ο οποίος τον «νίκησε». Στη συνέχεια η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο είχε τις μεγάλες ευκαιρίες με τον Βιρτζ και τον Μπονιφάς, αλλά το γκολ το έβαλε η Μπάγερν.

Στο 86ο λεπτό ο Ματίας Τιλ έδωσε πάσα στον Γκορέτσκα, ο οποίος από τη μικρή περιοχή έκανε με πλασέ το 2-1. Δύο λεπτά μετά η Λεβερκούζεν έχασε μεγάλη φάση να ισοφαρίσει ξανά. Ο Μπονιφάς από το ύψος του πέναλτι σούταρε αμαρκάριστος και έστειλε την μπάλα αρκετά άουτ.

Στο 90+4΄ όμως η Μπάγερ Λεβερκούζεν ισοφάρισε χάρη στο πέναλτι του Παλάσιος

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (5ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ