Η Μπάγερν συνέτριψε την ερασιτεχνική Ρόταχ Έγκερν η οποία έπαιξε με έναν 53χρονο υπάλληλο! (vid)

Ο 53χρονος ποδοσφαιριστής της Ρόταχ Έγκερν

i

PrtScr

Η Μπάγερν συνέτριψε την ερασιτεχνική Ρόταχ Έγκερν η οποία έπαιξε με έναν 53χρονο υπάλληλο! (vid)

Κώστας Τόπας 09:37 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 19.07.2023

Οι πρωταθλητές Γερμανίας συνέτριψαν την ερασιτεχνική Ρόταχ Έγκερν με 27-0, η οποία περιλάμβανε βετεράνους παίκτες, όπως έναν 53χρονο υπάλληλο της ομάδας.

Σε φιλικό που είπαν να δώσουν για... ξεμούδιασμα, η Μπάγερν Μονάχου χωρίς καν να ιδρώσει συνέτριψε την ερασιτεχνική Ρόταχ Έγκερ με το επιβλητικό 27-0. Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 18-0, αλλά φαίνεται έριξαν ταχύτητα στην επανάληψη και έβαλαν μόνο... εννέα γκολ.

Πιο εκπληκτικό από το αποτέλεσμα είναι η ηλικία ορισμένων αντιπάλων παικτών. Στο βίντεο φαίνεται ένας 53χρονος να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο, του οποίου η φυσική κατάσταση δεν είναι καν κοντά σε αυτή που απαιτείται από έναν παίκτη της πρώτης κατηγορίας. 

Μάλιστα, ο Μάρκους Ντελάνγκα εργάζεται ως υπάλληλος στην ομάδα και κατάφερε να αγωνιστεί μόλις 15 λεπτά κόντρα στους Βαυαρούς.

Είναι πολύ εντυπωσιακό ότι η Μπάγερν συμφώνησε να προγραμματίσει έναν αγώνα εναντίον ενός αντιπάλου αυτών των χαρακτηριστικών στο ημερολόγιό της, αλλά η αλήθεια είναι ότι το 2019 είχε παίξει ξανά κόντρα στην Ρόταχ Έγκερ και τότε είχε επικρατήσει με 23-0.