Η Μπάγερν έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον Τσάμπι Αλόνσο

Τσάμπι Αλόνσο

i

PrtScr

Η Μπάγερν έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον Τσάμπι Αλόνσο

Κώστας Τόπας 09:09 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 05.03.2024

Σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Τσάμπι Αλόνσο για να γίνει ο διάδοχος του Τόμας Τούχελ το επόμενο καλοκαίρι. Και αυτές οι πρώτες κουβέντες μεταξύ των δύο πλευρών είναι θετικές.

Η Μπάγερν Μονάχου ανέβασε ταχύτητα στην αναζήτηση νέου προπονητή για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με το «Sky Sport» Γερμανίας, ο σύλλογος έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Τσάμπι Αλόνσο, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρωτοπόρο Λεβερκούζεν, για να γίνει ο διάδοχος του Τόμας Τούχελ, του οποίου η αποχώρηση το επόμενο καλοκαίρι έχει ήδη ανακοινωθεί. Και τα πρώτα σήματα θα ήταν θετικά από τον Ισπανό, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ακόμα κι αν οι ηγέτες των Βαυαρών εξακολουθούν να είναι επιφυλακτικοί στο θέμα.

Η Μπάγερν ελπίζει πως θα καταλήξει σε συμφωνία με έναν από τους περιζήτητους τεχνικούς στην Ευρώπη, ο οποίος είναι κοντά στο να οδηγήσει τη Λεβερκούζεν στον πρώτο της τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία. «Οι άνθρωποι της Μπάγερν έχουν την πληροφορία ότι αν αλλάξει, θα πάει στην ομάδα τους και όχι στη Λίβερπουλ», διαβεβαιώνει ο δημοσιογράφος του Sky, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Οι «Reds» φλερτάρουν επίσης με ανυπομονησία τον πρώην παίκτη τους να καθίσει στον πάγκο τους αυτό το καλοκαίρι μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ πριν από μερικές εβδομάδες. «Ο Αλόνσο πιστεύει ότι η Λίβερπουλ και η κληρονομιά του Κλοπ είναι δύσκολη. Θα υπήρχαν περισσότερα να χάσεις παρά να κερδίσεις», συνεχίζει ο δημοσιογράφος. Ο Ισπανός τεχνικός έχει επίσης στο μυαλό του την προοπτική να συνεχίσει στον πάγκο της Λεβερκούζεν με την οποία συνδέεται μέχρι το 2026.

Το συμβόλαιό του θα είχε ρήτρα αποδέσμευσης αλλά μόνο το 2025, για το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ και οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να το διατηρήσουν. Ο Ισπανός θα μπορούσε να λάβει μισθό μεταξύ 15 και 25 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως εάν υπέγραφε με την Μπάγερν, όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του (2014-2017).

Τα δίνει όλα για την ανατροπή η Μπάγερν - Να κάνει τη δουλειά της η Παρί
CHAMPIONS LEAGUE

09:08 - 05.03.2024

Τα δίνει όλα για την ανατροπή η Μπάγερν - Να κάνει τη δουλειά της η Παρί

Επιστροφή του Champions League με τις πρώτες ρεβάνς για τη φάση των «16». Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί τη Λάτσιο με στόχο να ανατρέψει την ήττα με 1-0 του πρώτου ματς, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρεται εκτός έδρας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ έχοντας να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Οντας προπονητής της Λεβερκούζεν το 2022, ο Τσάμπι Αλόνσο κάνει μια εξαιρετική σεζόν στην κεφαλή της γερμανικής ομάδας, ακόμα αήττητος και πρωτοπόρος στη Bundesliga και συμμετέχει στο Κύπελλο Γερμανίας και στο Europa League.