Η Μπάγερν προειδοποιεί τη Ρεάλ Μαδρίτης
i

© PrtScr

Η Μπάγερν προειδοποιεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:20 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 19.05.2024

Η Μπάγερν Μονάχου προειδοποιεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ώρες πριν από τη ρεβάνς των δύο ομάδων, για τα ημιτελικά του Champions League.

Η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης (8/5, 22:00) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Ρεάλ Μαδρίτης, για τη ρεβάνς των δύο ομάδων, με φόντο τα ημιτελικά του Champions League. Με τον πρώτο ημιτελικό στην «Αλιάνζ Αρίνα» να ήρθε ισόπαλος με 2-2, οι πιθανότητες για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης είναι μοιρασμένες.

«Θα είναι ένα παιχνίδι στην κόψη του μαχαιριού. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα. Κόντρα στη Στουτγάρδη (το περασμένο Σαββατοκύριακο) είχαμε δύο τεράστιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν 1-1. Αν σκοράρεις, κερδίζεις, αν δεν το κάνεις χάνεις», ανέφερε αρχικά ο Τόμας Μίλερ και συνέχισε: «Αυτό είναι περίπου χιλιοστά, για το αν είμαστε αποτελεσματικοί στις στιγμές που δημιουργούμε ευκαιρίες για μετατροπή».

Αντσελότι: «Σε καλή κατάσταση ο Κουρτουά, αλλά θα παίξει ο Λούνιν - Η Μπάγερν ήταν ανώτερη στο Μόναχο»
CHAMPIONS LEAGUE

15:00 - 07.05.2024

Αντσελότι: «Σε καλή κατάσταση ο Κουρτουά, αλλά θα παίξει ο Λούνιν - Η Μπάγερν ήταν ανώτερη στο Μόναχο»

Στη συνέντευξη Τύπου ένα 24ωρο πριν τη ρεβάνς ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου, ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως περιμένει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από την ομάδα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ειδική στο Champions League, μια ομάδα πολύ δύσκολο να νικηθεί. Αυτό ακριβώς ανέφερε ο Μίλερ στη συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, λέγοντας: «Η Ρεάλ έχει πολλές πτυχές. Μπορεί να αποσυρθεί στα μετόπισθεν κατά καιρούς και δεν έχει κανένα πρόβλημα στην άμυνα. Ωστόσο, γνωρίζει ότι έχει εξαιρετικούς παίκτες στην αντεπίθεση».

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο της σειράς, είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα ή δύο γκολ ακόμα. Πρέπει να έχουμε λίγο περισσότερο φονικό ένστικτο», δήλωσε από τη πλευρά του ο Μάνουελ Νόιερ.