Αντσελότι: «Σε καλή κατάσταση ο Κουρτουά, αλλά θα παίξει ο Λούνιν - Η Μπάγερν ήταν ανώτερη στο Μόναχο»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Αντσελότι: «Σε καλή κατάσταση ο Κουρτουά, αλλά θα παίξει ο Λούνιν - Η Μπάγερν ήταν ανώτερη στο Μόναχο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:00 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 19.05.2024

Στη συνέντευξη Τύπου ένα 24ωρο πριν τη ρεβάνς ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου, ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως περιμένει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από την ομάδα του.

Η «γιγαντομαχία» στη Μαδρίτη αναμένεται άκρως αμφίρροπη και με έπαθλο τη συμμετοχή στον τελικό του Champions League!

Την περασμένη εβδομάδα, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ μας χάρισαν έναν απολαυστικό ημιτελικό Champions League, με την υπόθεση-πρόκριση να παραμένει ορθάνοιχτη.

Ο Μαρτσίνιακ προπονείται σε ρινγκ και... προετοιμάζεται για το Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

12:10 - 07.05.2024

Ο Μαρτσίνιακ προπονείται σε ρινγκ και... προετοιμάζεται για το Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου (vid)

Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ ορίστηκε να διευθύνει τη ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Champions League και λίγα 24ωρα πριν τη σέντρα, ξεκίνησε το δικό του... ζέσταμα.

Στο πρώτο ματς στη Γερμανία, ο Βινίσους άνοιξε το σκορ για τη «Βασίλισσα», οι «Βαυαροί» έκαναν την ανατροπή χάρη στα γκολ των Σανέ και Κέιν, ενώ λίγο πριν το φινάλε (83΄) ο «Βίνι» και πάλι διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-2).

Πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην επερχόμενη ρεβάνς του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (8/5, 22:00), εκεί που θα γίνει γνωστός ο ένας από τους δύο φιναλίστ του φετινού τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στη συνέντευξη Τύπου ένα 24ωρο πριν τη σέντρα, ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως περιμένει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από την ομάδα του, σε σχέση με αυτό που παρουσίασε στο Μόναχο.

«Πρόκειται για έναν ημιτελικό απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Μιλάμε για ένα ζευγάρι μεταξύ δύο συλλόγων με τεράστια ιστορία. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Μπάγερν ήταν ανώτερη στο πρώτο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα, ειδικά στην άμυνα.

Η Μπάγερν, μαζί με τη Ρεάλ, είναι οι καλύτερες ομάδες του κόσμου στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Έχουμε την ευκαιρία να πάμε σε έναν ακόμη τελικό, άρα καταλαβαίνετε πως το κίνητρο είναι τεράστιο», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα, παρά την επιστροφή του Κουρτουά στη δράση από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί τον Αύγουστο: «Θα παίξει ο Λούνιν. Ο Κουρτουά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά χρειάζεται χρόνο μετά από τέτοια αποχή».