Ο Μαρτσίνιακ προπονείται σε ρινγκ και... προετοιμάζεται για το Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου (vid)

Η προετοιμασία του Μαρτσίνιακ

i

© PrtScr

Ο Μαρτσίνιακ προπονείται σε ρινγκ και... προετοιμάζεται για το Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:10 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 19.05.2024

Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ ορίστηκε να διευθύνει τη ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Champions League και λίγα 24ωρα πριν τη σέντρα, ξεκίνησε το δικό του... ζέσταμα.

Η «γιγαντομαχία» στη Μαδρίτη αναμένεται άκρως αμφίρροπη, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Σιμόν Μαρτσίνιακ να... λάβει τα μέτρα του.

Την περασμένη εβδομάδα, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ μας χάρισαν έναν απολαυστικό ημιτελικό Champions League, με την υπόθεση-πρόκριση να παραμένει ορθάνοιχτη.

Στο πρώτο ματς στη Γερμανία, ο Βινίσους άνοιξε το σκορ για τη «Βασίλισσα», οι «Βαυαροί» έκαναν την ανατροπή χάρη στα γκολ των Σανέ και Κέιν, ενώ λίγο πριν το φινάλε (83΄) ο «Βίνι» και πάλι διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-2).

Πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην επερχόμενη ρεβάνς του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (8/5, 22:00), εκεί που θα γίνει γνωστός ο ένας από τους δύο φιναλίστ του φετινού τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για τη συγκεκριμένη «μονομαχία» στην Ισπανία ορίστηκε ο πολύπειρος Σιμόν Μαρτσίνιακ, ο οποίος μας απέδειξε πως θέλει να είναι έτοιμος για... κάθε ενδεχόμενο.

Τις τελευταίες ώρες έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Πολωνός ρέφερι να κάνει τη δική του προπόνηση σε ρινγκ παίζοντας μποξ.

Πλήγμα στην Μπάγερν πριν την ρεβάνς με τη Ρεάλ

Οι χειρότεροι οιωνοί της Μπάγερν κατέληξαν να γίνουν πραγματικότητα μία μέρα μετά την ήττα με 3-1 στην επίσκεψή της στη Στουτγάρδη. Ο Ραφαέλ Γκερέιρο χρειάστηκε να αντικατασταθεί στο πρώτο ημίχρονο αφού υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο στο αριστερό του πόδι που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το γήπεδο με πατερίτσες.

Οι ιατρικές εξετάσεις που έγιναν την περασμένη Κυριακή (05/05) επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι φοβόντουσαν. Ο Πορτογάλος θα χάσει τον δεύτερο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η Μπάγερν δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ραφαέλ Γκερέϊρο στους επόμενους αγώνες. Ο Πορτογάλος υπέστη τραυματισμό συνδέσμων και κάψας στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Bundesliga που διεξήχθη το Σάββατο στη Στουτγάρδη (3-1).

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της εξέτασης που πραγματοποίησε το ιατρικό τμήμα της FC Bayern. Ο Γκερέιρο έπρεπε να αλλάξει στο 17ο λεπτό απέναντι στη Στουτγάρδη», ανέφερε η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Πρόκειται για μία σημαντική απώλεια, λαμβάνοντας υπόψη και την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο παίκτης. Ο τεχνικός της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, κλήθηκε να μιλήσει για τον Γκερέιρο λέγοντας: «Δεν αισθάνεται καθόλου καλά. Πρέπει να περπατάει με πατερίτσες. Μάλλον θα είναι εκτός για τη Ρεάλ. Είναι κρίμα», ήταν τα λόγια του προπονητή.