Πλήγμα στη Μπάγερν πριν την ρεβάνς με τη Ρεάλ

Ράφαελ Γκερέιρο

i

©Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images/Ideal Images

Πλήγμα στη Μπάγερν πριν την ρεβάνς με τη Ρεάλ

Κώστας Τόπας 21:34 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 18.05.2024

Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Ρεάλ και η Μπάγερν επιβεβαίωσε πως ο Ράφαελ Γκερέιρο τέθηκε νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού που υπέστη στον αγώνα με την Στουτγάρδη.

Οι χειρότεροι οιωνοί της Μπάγερν κατέληξαν να γίνουν πραγματικότητα μια μέρα μετά την ήττα με 3-1 στην επίσκεψή της στη Στουτγάρδη. Ο Ραφαέλ Γκερέιρο χρειάστηκε να αντικατασταθεί στο πρώτο ημίχρονο αφού υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο στο αριστερό του πόδι που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το γήπεδο με πατερίτσες.

Οι ιατρικές εξετάσεις που έγιναν νωρίς αυτή την Κυριακή (05/05) επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι φοβόντουσαν. Ο Πορτογάλος θα χάσει τον δεύτερο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η Μπάγερν δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ραφαέλ Γκερέϊρο στους επόμενους αγώνες. Ο Πορτογάλος υπέστη τραυματισμό συνδέσμων και κάψας στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Bundesliga που διεξήχθη το Σάββατο στη Στουτγάρδη (3-1).

 Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της εξέτασης που πραγματοποίησε το ιατρικό τμήμα της FC Bayern. Ο Γκερέιρο έπρεπε να αλλάξει στο 17ο λεπτό απέναντι στη Στουτγάρδη», ανέφερε η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

Αυτή είναι μια σημαντική απώλεια λαμβάνοντας υπόψη το υψηλό επίπεδο του Πορτογάλου εξτρέμ σε όλη αυτή την τελευταία γραμμή της σεζόν. Ο τεχνικός του Μονάχου, Τόμας Τούχελ κλήθηκε να μιλήσει για τον Γκερέιρο λέγοντας: «Δεν αισθάνεται καθόλου καλά. Πρέπει να περπατάει με πατερίτσες. Μάλλον θα είναι εκτός για τη Ρεάλ. Είναι κρίμα», ήταν τα λόγια του προπονητή.