«Ο Μπακαμπού έχει πρόταση από την Σαμσουνσπόρ»

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

© Tourette Media

«Ο Μπακαμπού έχει πρόταση από την Σαμσουνσπόρ»

Κώστας Τόπας 11:03 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 30.05.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στην Τουρκία, ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει στα χέρια του πρόταση από την Σαμσουνσπόρ.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του στην 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος προσπέρασε τους πάντες και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση με 18 γκολ. 

Οπως είναι λογικό, οι εντυπωσιακοί αριθμοί του προσέλκυσαν το ενδιαφέρων αρκετών ομάδων. Μια από αυτές είναι η Σαμσούνσπορ, η οποία, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, κατέθεσε πρόταση στον Μπακαμπού. Η ομάδα της Σαμψούντας κινείται για την απόκτηση επιθετικού και εκτός από τον Γαλλοκονγκολέζο φορ, έκανε πρόταση και στον Τεέμου Πούκι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νόριτς.

Στον Ολυμπιακό πάντως περιμένουν την απάντηση του Μπακαμπού, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος βεβαίως, να κάνει το… παιχνίδι του σε ένα βαθμό. Μετά την πρώτη του πρόταση, προχώρησε και σε δεύτερη βελτιωμένη, που σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ και με πολλά μπόνους μέσα. Ο ποδοσφαιριστής δείχνει διατεθειμένος να περιμένει έστω και για λίγες ημέρες.