Μπακαμπού: «Όλοι βλέπουν τι συμβαίνει στα ανατολικά του Κονγκό αλλά σιωπούν»

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

©intime

Μπακαμπού: «Όλοι βλέπουν τι συμβαίνει στα ανατολικά του Κονγκό αλλά σιωπούν»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:36 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 06.02.2024

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Μπέτις, Σεντρίκ Μπακαμπού μέσω ανάρτησής του στο Χ αναφέρθηκε σε όσα γίνονται στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και στο γεγονός ότι κανείς δεν αναφέρεται σε αυτά.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα, αλλά δεν ξεχνά  τα όσα συμβαίνουν στη χώρα του. 

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό πραγματοποιεί μία εκπληκτική πορεία στο Κόπα Άφρικα, όπου προκρίθηκε στα προημιτελικά κι ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Μπέτις με αφορμή αυτή την επιτυχία έκανε μία ανάρτηση στο Χ όπου αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα και ζήτησε όπως ο κόσμος μιλάει για την πορεία της χώρας του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έτσι να μιλάει και για αυτά που γίνονται με την ένοπλη βία.

«Όλος ο κόσμος βλέπει τις σφαγές στα ανατολικά του Κονγκό (σ.σ. την ανατολική περιοχή της ΛΔΚ). Αλλά όλος ο κόσμος σιωπά. Χρησιμοποιήστε την ίδια ενέργεια που δίνετε για να μιλήσετε για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής για να τονίσετε αυτό που συμβαίνει με εμάς, δεν υπάρχουν μικρές χειρονομίες», έγραψε ο 32χρονος επιθετικός στο X.

🔴Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Κοβάτσεβιτς, Καρβαλιάλ, Γιοβάνοβιτς, Μπαχάρ και το CAS

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }