Απίστευτο: Η μεταγραφή του Φορνάλς στην Μπέτις κατέρρευσε λόγω προβλήματος στον υπολογιστή της Γουέστ Χαμ

Πάμπλο Φορνάλς

i

PrtScr

Απίστευτο: Η μεταγραφή του Φορνάλς στην Μπέτις κατέρρευσε λόγω προβλήματος στον υπολογιστή της Γουέστ Χαμ

Κώστας Τόπας 09:52 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 02.02.2024

Η Μπέτις έκλεισε συμφωνία με την Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Πάμπλο Φορνάλς, έναντι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, αλλά η μεταγραφή δεν μπορεί να επισημοποιηθεί λόγω ενός προβλήματος... στον υπολογιστή των «σφυριών».

Η μεταγραφή του Πάμπλο Φορνάλς κατέρρευσε. Ο Ισπανός επιθετικός ετοιμαζόταν για την επιστροφή στην πατρίδα του μετά το πέρασμα του από την Γουέστ Χαμ. Μετά την απόκτηση των Μοχάμεντ Κούντους και του Τζέιμς Γουόρντ-Πράους ο Φορνάλς δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στα πλάνα του Μόγες. Ετσι, η Μπέτις κινήθηκε για την απόκτηση του.

Κι εκεί που έδειχναν όλα ότι θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, όλα κατέρρευσαν λίγο πριν το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, η μεταγραφή του Φορνάλς στην Μπέτις παρέλυσε από ένα σφάλμα υπολογιστή. 

Ο Ραμόν Αλαρκόν, Διευθύνων Σύμβουλος της Μπέτις, βγήκε για να εξηγήσει τι συνέβη στα παρόντα ΜΜΕ: «Υπήρχε πρόβλημα με τον υπολογιστή από την πλευρά της Γουέστ Χαμ. Είμαστε θετικοί αλλά προσεκτικοί. Τα έγγραφα στάλθηκαν... αλλά ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή της Γουέστ Χαμ σταμάτησε τα πάντα. Τώρα είναι δουλειά των δικηγόρων. Ο σύλλογος εμπιστεύεται...»

Βέβαια, ο Πάμπλο Φορνάλς είναι ήδη εγγεγραμμένος στη βάση δεδομένων της La Liga και αν ξεπεραστούν τα εμπόδια, μέσω των δικηγόρων, τότε θα καταφέρει να ενταχθεί στην Μπέτις, έναντι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έγινε μια από τις βασικές επιθυμίες της Μπέτις στη φετινή χειμερινή αγορά, η οποία ελπίζει πως όλα τα προβλήματα της μεταγραφής θα ξεπεραστούν και στο τέλος θα καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό της.