Ανακοίνωσε τον Μπακαμπού η Μπέτις

Υπέγραψε στην Μπέτις ο Μπακαμπού

i

©RealBetis

Ανακοίνωσε τον Μπακαμπού η Μπέτις

Στέλιος Βαρδάκης • 09:11 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 02.02.2024

Ποδοσφαιριστής της Μπέτις είναι με κάθε επισημότητα ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος θα γίνει συμπαίκτης ξανά με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Η Ρεάλ Μπετις ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σεντρίκ Μπακαμπού

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη Γαλατασαράι, όπου βασικός και αναντικατάστατος είναι ο Μάουρο Ικάρντι και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Η ισπανική ομάδα συμφώνησε να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον επιθετικό από το Κονγκό, ενώ στο deal ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Μπακαμπού υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 και θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που επίσης βρίσκεται στην Μπέτις. Στο πρώτο μισό της σεζόν ο 32χρονος επιθετικός είχε καταγράψει 16 συμμετοχές με 2 γκολ και μία ασίστ, συνολικά.

Το όνομά του είχε ακουστεί έντονα για ελληνικές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός αλλά και για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά το περσινό πέρασμά του από τους Πειραιώτες. Με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» είχε μετρήσει 37 συμμετοχές τις οποίες συνδύασε με 18 γκολ και 3 ασίστ.