Κατηγορούμενος για βιασμό ο Ουίλιαμ Καρβάλιο της Μπέτις
i

© Intime

Κατηγορούμενος για βιασμό ο Ουίλιαμ Καρβάλιο της Μπέτις

Γιάννης Λιβανός 09:55 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 06.02.2024

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Ουίλιαμ Καρβάλιο. Ο παίκτης της Μπέτις αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή σήμερα Τρίτη (06/02), με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης.

Μπλεξίματα με τον νόμο για τον Ουίλιαμ Καρβάλιο της Μπέτις. Ο Πορτογάλος πρόκειται εντός ολίγων ωρών να καταθέσει στο δικαστήριο της Σεβίλλης, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης-επίθεσης σε γυναίκα.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η ισπανική ψηφιακή εφημερίδα «OK Diario» ο μέσος της Μπέτις κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά μια γυναίκα. Πρόκειται για το περιστατικό που είχε συμβεί το 2023, με το φερόμενο ως θύμα να καταγγέλλει πως ναρκώθηκε και στη συνέχεια κακοποιήθηκε σεξουαλικώς.

Η καταγγελία της γυναίκας που φέρεται να βιάστηκε από τον Καρβάλιο αναφέρει: «συναντήθηκε με έναν ποδοσφαιριστή σε ένα εστιατόριο, ενώ στη συνέχεια πήγαν σε ένα κλαμπ. Αργότερα ξύπνησε σε ένα ξενοδοχείο με ξεκάθαρα σημάδια βίας στο σώμα της, χωρίς να θυμάται τι έγινε».

Η ισπανική «OK Diario» αναφέρει λοιπόν πως ο άνδρας που συνετέλεσε τη σεξουαλική επίθεση ήταν ο Ουίλιαμ Καρβάλιο, του οποίου την εικόνα θυμάται τέλεια η κοπέλα. 

Η αρμόδια δικαστής της υπόθεσης τόνισε πως εάν ο Καρβάλιο της Μπέτις δεν παρουσιαστεί στο δικαστήριο, τότε αναμένεται να διαταχθεί η σύλληψή του τα επόμενα 24ωρα.

Όλα αυτά την ώρα που και ο Ντάνι Άλβες βρέθηκε τη Δευτέρα (05/02) στην αίθουσα των δικαστηρίων αφού ξεκίνησε η δίκη του για ένα παρόμοιο περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης, που φαίνεται να είχε διαπράξει ο Βραζιλιάνος πρώην δεξιός οπισθοφύλακας. Ο Ντάνι Άλβες μάλιστα κρατείται σε φυλακή κοντά στη Βαρκελώνη από τον Ιανουάριο του 2023.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης και του Ουίλιαμ Καρβάλιο, με τις εξελίξεις να αναμένονται το αμέσως προσεχές διάστημα.