Αποκαλύφθηκε η τρίτη πρόταση της Τράμπζονσπορ στον Μπακασέτα: Τριετές συμβόλαιο με 1,75 εκατ. ευρώ ετησίως

Τάσος Μπακασέτας

i

©Intime

Αποκαλύφθηκε η τρίτη πρόταση της Τράμπζονσπορ στον Μπακασέτα: Τριετές συμβόλαιο με 1,75 εκατ. ευρώ ετησίως

Κώστας Τόπας 09:56 - 18.12.2023

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι Τράμπζονσπορ κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στον Τάσο Μπακασέτα και συγκεκριμένα τριετές συμβόλαιο με απολαβές 1,75 εκατ. ευρώ ετησίως, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.

Νέο δημοσίευμα από την Τουρκία ασχολείται με το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα στην ομάδα της Τραπεζούντας. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά αναφέρεται ότι η Τράμπζονσπορ έκανε την τρίτη της προσπάθεια προκειμένου να πείσει τον 30χρονο Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό να παραμείνει στον σύλλογο.

Οπως αναφέρει η «Fanatik» η οποία επικαλείται πληροφορίες της «milliyet»,η Τράμπζονσπορ προσέφερε στον Μπακασέτα τριετές συμβόλαιο με 1,75 εκατ. ευρώ ετησίως. Μια συνολική εγγυημένη αμοιβή 5.25 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους απόδοσης στο νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μπακασέτας, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τράμπζονσπορ, αναμένεται να δεχτεί την τρίτη πρόταση και να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του κατατέθηκε. Έχει αναφερθεί ότι η τελευταία συνάντηση με τον «Baka», ​​τον οποίο ο κόουτς Αμπντουλάχ Αβτζί θέλει να κρατήσει στο ρόστερ, θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών!

Η Τράμπζονσπορ διαψεύδει τα σενάρια περί ανανέωσης του Μπακασέτα: «Ανήθικες και κερδοσκοπικές ειδήσεις...»
REST OF THE WORLD

09:14 - 16.12.2023

Η Τράμπζονσπορ διαψεύδει τα σενάρια περί ανανέωσης του Μπακασέτα: «Ανήθικες και κερδοσκοπικές ειδήσεις...»

Με ανακοίνωσή της η Τράμπζονσπορ βάζει τέλος στα σενάρια περί ανανέωσης του Τάσου Μπακασέτα τον Ιανουάριο με νέο τριετές συμβόλαιο, όπως υποστήριζαν τις τελευταίες ώρες τουρκικά Μέσα.

Ο Μπακασέτας, ο οποίος εντάχθηκε στην Τράμπζονσπορ από την Αλάνιασπορ στο μέσο της σεζόν 2020-2021 με μεταγραφικό κόστος τριών εκατομμυρίων ευρώ, έχει πετύχει 33 γκολ και μοιράσει 23 ασίστ σε 117 επίσημους αγώνες με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, ο ΠΑΟΚ κορυφή και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο