Η Τράμπζονσπορ διαψεύδει τα σενάρια περί ανανέωσης του Μπακασέτα: «Ανήθικες και κερδοσκοπικές ειδήσεις...»

Τάσος Μπακασέτας

i

Τάσος Μπακασέτας/©Photo by DeFodi Images/Getty Images

Η Τράμπζονσπορ διαψεύδει τα σενάρια περί ανανέωσης του Μπακασέτα: «Ανήθικες και κερδοσκοπικές ειδήσεις...»

Sportal newsroom 09:14 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 16.12.2023

Με ανακοίνωσή της η Τράμπζονσπορ βάζει τέλος στα σενάρια περί ανανέωσης του Τάσου Μπακασέτα τον Ιανουάριο με νέο τριετές συμβόλαιο, όπως υποστήριζαν τις τελευταίες ώρες τουρκικά Μέσα.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν διάφορα δημοσιεύματα που ασχολούνταν με το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ. Δημοσίευμα της «Fanatik» πριν από μερικές μέρες ανέγραφε ότι ο 30χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός έχει βασικό ρόλο στα πλάνα του Αμπντουλάχ Αβτζί και γι' αυτό η διοίκηση κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια της προκειμένου ο αρχηγός της εθνικής ομάδας να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Τράμπζονσπορ.

Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας είχε συναντηθεί στο παρελθόν δύο φορές με τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος όπως τονίζει το δημοσίευμα έχει δεχθεί προτάσεις από την Ευρώπη. Πριν από μερικές ημέρες, οι Τούρκοι έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 30χρονο μεσοεπιθετικού του οποίου το συμβόλαιο με την Τράμπζονσπορ λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν.

Η «Fanatik» αναφέρει ότι η διοίκηση θα καθίσει στο τραπέζι με τον «Baka» για άλλη μια φορά τον Ιανουάριο, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Υποστηρίχθηκε ότι στον έμπειρο μεσοεπιθετικό, ο οποίος λαμβάνει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ τώρα με το συμβόλαιό του που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα προσφερθεί νέο τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,2 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Η ομάδα της Τραπεζούντας βάζει τέλος σε όλα τα παραπάνω μέσω ανακοίνωσης της. «Οι ''ισχυρισμοί'' σε κάποια ειδησεογραφικά sites και λογαριασμούς στα social media σχετικά με τη νέα προσφορά συμβολαίου του ποδοσφαιριστή μας Αναστάσιου Μπακασέτα δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Ανήθικες και κερδοσκοπικές ειδήσεις όπως αυτή βλάπτει τόσο τον σύλλογο όσο και τους ποδοσφαιριστές μας», αναφέρει συγκεριμένα.