Ο Μπακασέτας έμεινε εκτός αποστολής και ο προπονητής της Τράμπζονσπορ εξήγησε τον λόγο

Τάσος Μπακασέτας

i

Τάσος Μπακασέτας/©Photo by DeFodi Images/Getty Images

Ο Μπακασέτας έμεινε εκτός αποστολής και ο προπονητής της Τράμπζονσπορ εξήγησε τον λόγο

Κώστας Τόπας 15:05 - 14.01.2024

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τάσος Μπακασέτας από τον εκτός έδρας αγώνα της Τράμπζονσπορ με την Αντάλιασπορ και ο προπονητής του κλαμπ της Τραπεζούντας, Αμπντουλάχ Αβτσί εξήγησε τον λόγο.

Η Τράμπζονσπορ αντιμετωπίζει σήμερα (14/01, 15:00) την Αντάλιασπορ για την 20η αγωνιστική της Super Lig, με τον Τάσο Μπακασέτα να μένει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. 

Ο 30χρονος αρχηγός της εθνικής Ελλάδας, ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η απουσία του δεν συνδέεται με μεταγραφικά σενάρια, όπως άλλωστε θέλησε να διευκρινίσει ο προπονητής του κλαμπ της Τραπεζούντας, Αμπντουλάχ Αβτσί.

«Συναντηθήκαμε χθες το βράδυ. Το γόνατό του πονά εδώ και δύο εβδομάδες. Είχε μια πολύ άσχημη νύχτα. Ο κόσμος δεν πρέπει να είναι καχύποπτος. Παρότι το συμβόλαιό του λήγει σε λίγους μήνες, ο Τάσος τα δίνει πάντα όλα, τόσο στα ματς όσο και στις προπονήσεις. Μην φτιάχνετε σενάρια για πράγματα που δεν ισχύουν», ανέφερε ο Τούρκος προπονητής.

Το συμβόλαιο του Τάσου Μπακασέτα με την Τραμπζονσπόρ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας μέσος δύσκολα θα παραμείνει στον τουρκικό σύλλογο. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας της Τραπεζούντας, ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης που του έχουν κάνει.

Ο «Μπάκα»  βρίσκεται στην ομάδα της Τραπεζούντας από τον Γενάρη του 2021 και έκτοτε μετράει 33 γκολ και 24 ασίστ σε 121 αγώνες. Ενώ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Τουρκίας και το τουρκικό Σούπερ Καπ.