Ο Μπάλντοκ αποθέωσε τον Πογέτ: «Είναι φανταστικός»

Ο Μπάλντοκ

i

© Intime

Ο Μπάλντοκ αποθέωσε τον Πογέτ: «Είναι φανταστικός»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:43 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 16.11.2023

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γκουστάβο Πογέτ ο Τζόρτζ Μπάλντοκ, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του μετά την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας.

Τη Νέα Ζηλανδία αντιμετωπίζει την Παρασκευή (17/11) η Ελλάδα και με αφορμή το εν λόγω ματς πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση στη Νέα Σμύρνη. Μιλώντας μετά την προετοιμασία, ο Τζορτζ Μπάλντοκ παραχώρησε δηλώσεις και σε αυτές αναφέρθηκε στον Γκουστάβο Πογέτ, αποθεώνοντας τον. 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάλντοκ:

Για την επιστροφή μετά τον τερματισμό του: «Αυτή την στιγμή είμαι μία χαρά. Είχαν διάρκεια αυτές οι επτά εβδομάδες, έβλεπα τα παιχνίδια από το σπίτι και χαίρομαι που έχω επιστρέψει».

Για το εάν υπάρχει στο μυαλό τους η παρέα του Εμπαπέ: «Όχι, ο προπονητής θέλει να δούμε το παιχνίδι τόσο σοβαρά, όσο τα ματς των προκριματικών. Προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι».

Για τις εντυπώσεις του ως ένας από τους νέους ποδοσφαιριστές: «Είναι εντυπωσιακές οι εντυπώσεις μου, ο προπονητής είναι φανταστικός, κάθε ένας παίκτης ξεχωριστά είναι εκπληκτικός. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια, το απολαμβάνω όποτε έρχομαι εδώ».

Για τη Νέα Ζηλανδία: «Έχουν πολλά δυνατά στοιχεία, τα οποία πρέπει να λάβουμε υπόψη. Έχουν τον Κρις Γουντ, που παίζει στην Premier League. Είναι πάντα απειλή και λαμβάνουμε αυτό το παιχνίδι πολύ σοβαρά».

Για το αν του έλειψε η συνεργασία με τον Μασούρα: «Ναι, είναι από τους καλύτερους μου φίλους στην Εθνική, με καλωσόρισε από την πρώτη στιγμή. Μιλάμε συχνά και ανυπομονώ να παίξω πάλι μαζί του».

Η... σπόντα του Πογέτ για την κλειστή εξέδρα στη Ν. Φιλαδέλφεια - Ρώτησε και απάντησε μόνος του
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:28 - 16.11.2023

Η... σπόντα του Πογέτ για την κλειστή εξέδρα στη Ν. Φιλαδέλφεια - Ρώτησε και απάντησε μόνος του

Ο Γκουστάβο Πογέτ είπε πολλά. Και μεταξύ αυτών που είπε, έκανε ξεκάθαρο ότι διαφωνεί με μια σειρά από αποφάσεις της ΕΠΟ. Συμπεριλαμβανομένης εκείνης της κλειστής εξέδρας στο γήπεδο της Νέας Φιλάδελφειας.

Για το γεγονός ότι δεν θα έχει κόσμο: «Φυσικά, θα μας λείψει ο κόσμος. Ήταν απίστευτοι κάθε φορά που έπαιξα μπροστά τους. Για κάποιους λόγους δεν θα είναι και θα μας λείψουν».