Ο Μπαλοτέλι διέλυσε το αμάξι του, αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ! (vids)

Μάριο Μπαλοτέλι

i

PrtScr

Ο Μπαλοτέλι διέλυσε το αμάξι του, αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ! (vids)

Κώστας Τόπας 08:23 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:28 - 24.11.2023

Σε τροχαίο ενεπλάκη ο Μάριο Μπαλοτέλι, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά. Αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ ο Ιταλός επιθετικός.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε μια τυχερή απόδραση μετά από ένα φρικτό τροχαίο ατύχημα με το Audi Q8 του στη γενέτειρά του, Μπρέσια στην Ιταλία. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης (23/11), και ενώ δεν εμπλέκονται άλλοι στο ατύχημα ο 33χρονος φορ αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ μετά τη συντριβή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, προσκρούοντάς το σε τοίχο, με αποτέλεσμα να ανοίξουν οι αερόσακοι. Παρά την πρόσκρουση, ο Μπαλοτέλι κατάφερε να βγει από τα συντρίμμια και έλαβε φροντίδα από τους διασώστες.

Αρνήθηκε το αλκοτέστ

Οι τοπικές αρχές επιχείρησαν να κάνουν αλκοτέστ, αλλά ο Ιταλός διεθνής επιθετικός αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να του κατασχεθεί η άδεια οδήγησης. Ο αδερφός του, Ένοκ Μπαργουάχ, έφτασε στο σημείο μετά την επιστροφή του από την προπόνηση ποδοσφαίρου, παίρνοντας τον Μπαλοτέλι στο σπίτι.

Το περιστατικό έρχεται λίγο μετά την επιστροφή του Μπαλοτέλι στην τουρκική ομάδα, Άντανα Ντεμίρσπορ , όπου σημείωσε εντυπωσιακό αντίκτυπο με τρία γκολ σε πέντε αγώνες. Ο Μπαλοτέλι, γνωστός για τις αμφιλεγόμενες στιγμές του εντός και εκτός γηπέδου, είχε μια ιστορική καριέρα με θητείες σε κορυφαίους συλλόγους, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μίλαν, η Λίβερπουλ και η Μαρσέιγ.

Αυτό το περιστατικό είναι το τελευταίο από μια σειρά περιστατικών εκτός γηπέδου που εμπλέκουν τον Μπαλοτέλι, ο οποίος πρόσφατα υποστήριξε την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Ιταλίας. Παρά το ταραχώδες παρελθόν του, ο ποδοσφαιριστής είναι επί του παρόντος επικεντρωμένος στην απόδοσή του με την Άντανα Ντεμίρσπορ.