Ο Μπάμπα έβγαλε μέρος της προπόνησης και το παλεύει για Άιντραχτ

Ράχμαν Μπάμπα

i

© Intime

Ο Μπάμπα έβγαλε μέρος της προπόνησης και το παλεύει για Άιντραχτ

Μετά το «πάρτι» κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις και πλέον στρέφει την προσοχή του στον επερχόμενο «τελικό» κόντρα στην Άιντραχτ (30/11, 22:00).

Ο ΠΑΟΚ έκανε... πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό, τον οποίο διέλυσε με 5-0 και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο μεγάλο παιχνίδι με την Άιντραχτ στη Γερμανία, που θα κρίνει εν πολλοίς, την πρωτιά στον όμιλο.

Σήμερα Δευτέρα (27/11), οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Ράχμαν Μπάμπα ο οποίος έβγαλε μέρος της προπόνησης, να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: 

«Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον Πανσερραϊκό και πλέον στρέφει την απόλυτη προσοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης (30.11) κόντρα στη Άιντραχτ, που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου στο UEFA Europa Conference League. Η προετοιμασία για το επικείμενο παιχνίδι με τους Γερμανούς ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (27.11) στη Νέα Μεσημβρία. 

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο κομμάτι της τακτικής κι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης. Ο Μπάμπα έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Την Τρίτη (28.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

🔴Baladeros LIVE: Το «χαστούκι» του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης», «καυτός» Γενάρης για τον Ολυμπιακό

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!