«Κοκκινίζει» ο Μπαχάρ

Μπαράκ Μπαχάρ

i

© Intime

«Κοκκινίζει» ο Μπαχάρ

Sportal newsroom 16:34 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 10.04.2023

Ένα βήμα πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να απέχει ο Μπαράκ Μπαχάρ, όπως αποκαλύπτει σερβικό δημοσίευμα.

Νέα σελίδα στην προπονητική καριέρα του Μπαράκ Μπαχάρ, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα ενόψει της νέας σεζόν, αντικαθιστώντας στην άκρη του πάγκου τον Μίλος Μιλόγεβιτς.

Σύμφωνα με σερβικές πηγές, ο Ισραηλινός τεχνικός -που κατέχει περίοπτη θέση στην ατζέντα του Ολυμπιακού- ενδέχεται να σηκώσει… μανίκια για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» του Βελιγραδίου, καθώς βρίσκεται μία ανάσα μακριά από το “πηδάλιο” του συλλόγου της σερβικής πρωτεύουσας.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ισραηλινός κόουτς της Μακάμπι Χάιφα πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και να γίνει πλουσιότερος κατά 2 εκατ. ευρώ συνολικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών της Μακάμπι Χάιφα είχε τονίσει προσφάτως σε δηλώσεις του πως παραμένει αφοσιωμένος στους «πράσινους», εντείνοντας την προσπάθεια για την κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος.

Πάντως, στο κυνήγι του 43χρονου μετέχει και η Σέλτικ, καθώς ο τεχνικός των «Καθολικών», Άγγελος Ποστέκογλου, φιλοδοξεί μελλοντικά να προπονήσει ομάδα της Premier League.