Ο Ερυθρός Αστέρας έχει το πρώτο λόγο για Μπακάρ

Μπαράκ Μπακάρ

i

© Intime

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει το πρώτο λόγο για Μπακάρ

Θάνος Λυμπερόπουλος • 10:06 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Ερυθρός Αστέρας προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ συμβόλαιο στον Μπάρακ Μπακάρ, κάτι που αποτελεί το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία του σέρβικου πρωταθλήματος.

Ο Ισραηλινός τεχνικός, ο οποίος απασχολεί και τον Ολυμπιακό μετά την παραίτηση του Μίτσελ, απέκλεισε δύο φορές τους «ερυθρόλευκους» στα προκριματικά του Champions League, με νίκη 4-0 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μια ήττα που οδήγησε στην πρώτη απόλυση προπονητή Ολυμπιακού για φέτος, αυτή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε δηλώσει, «Είχαμε ενδιαφερθεί για αυτόν. Συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του, επειδή έπαιξε εναντίον μας πολλές φορές και απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει βρεθεί στο στόχαστρό μας εδώ και καιρό, αλλά δεν είναι διαθέσιμος».

Όπως όλα δείχνουν ο Μπακάρ θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον Ερυθρό Αστέρα, με τους Σέρβους να του προσφέρουν διετές συμβόλαιο με ένα εκατομμύριο απολαβές το χρόνο. Η συμφωνία αυτή τον κάνει αυτόματα τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην ιστορία του σερβικού πρωταθλήματος.

Τι κι αν ο Μίλος Μιλόγεβιτς οδηγεί τον Ερυθρό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όντας αήττητος, ο ίδιος έχει αποφασίσει πως στο τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσει απ' την ομάδα του Βελιγραδίου.

Το συμβόλαιο του Μιλόγεβιτς έφτανε στα 800.00 ευρώ ενώ του Ντέγιαν Στάνκοβιτς στις 600.000. Έτσι βλέπουμε πόσο μεγάλη πίστη έχουν οι Σέρβοι στις ικανότητες του νυν τεχνικού της Μακάμπι Χάιφα.