Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα για το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τσάβι

i

© PrtScr

Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα για το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Κώστας Τσιακλής 16:06 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 28.10.2023

Με τριάδα στην άμυνα παρατάσσει την Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Τσάβι.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την ενδεκάδα της για το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα λοιπόν υποδέχεται το Σάββατο (28/10, 17:15) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο Clasico της φετινής περιόδου. Το ματς είναι άκρως σημαντικό αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και τη Χιρόνα που επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Θέλτα. Μάλιστα με νίκη η Ρεάλ θα ανέβει πρώτη μαζί με την προαναφερθείσα ομάδα.

Οι «μπλαουγκράνα» ανάρτησαν την ενδεκάδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ο σχηματισμός που επιλέγει ο Τσάβι αφού δεν τον χρησιμοποιεί πολύ συχνά. Συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται πιθανότατα με 3-5-2.

Ο Τερ Στέγκεν βρίσκεται όπως αναμενόταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Αραούχο, Μαρτίνεθ και Κρίστενσεν να είναι στο κέντρο της άμυνας. Σε ρόλο φουλ-μπακ θα αγωνίζονται οι Ζοάο Κανσέλο και Μπαλντέ. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Ιλκάι Γκουντογκάν, Γκάβι και Φερμίν Λόπεθ. Στην επίθεση είναι οι Ζοάο Φέλιξ και Φεράν Τόρες.

Πάντως υπάρχει πιθανότητα ο σχηματισμός να είναι 3-4-3 αφού ο Φερμίν Λόπεθ μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία και στα άκρα της επίθεσης όπως ακριβώς είχε κάνει κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Ραφίνια και Ζιλ Κουντέ που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα: