Τρεις σημαντικές επιστροφές για την Μπαρτσελόνα ενόψει Clasico

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

i

©PrtScr youtube

Τρεις σημαντικές επιστροφές για την Μπαρτσελόνα ενόψει Clasico

Κώστας Τσιακλής 13:55 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 28.10.2023

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την αποστολή της για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μέσα σε αυτήν είναι τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν από τραυματισμό.

Σε τρεις επιπλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές μπορεί να υπολογίζει στο Clasico ο Τσάβι.

Η Μπαρτσελόνα λοιπόν υποδέχεται το Σάββατο (28/10, 17:15) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο Clasico της φετινής περιόδου. Το ματς είναι άκρως σημαντικό αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και τη Χιρόνα που επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Θέλτα. Μάλιστα με νίκη η Ρεάλ θα ανέβει πρώτη μαζί με την προαναφερθείσα ομάδα. 

Τα προβλήματα τραυματισμών ήταν πολλά για την Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα και έτσι υπήρχε αγωνία στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» για το πόσοι θα προλάβουν το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα τελευταία νέα είναι ευχάριστα για τον Τσάβι και τους οπαδούς της ομάδας αφού τρεις ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο πρώτος είναι ο αρχισκόρερ της ομάδας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που απουσίασε για περίπου τρεις εβδομάδες και έλειψε από τα παιχνίδια με Γρανάδα, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ζιλ Κουντέ που επίσης έλειψε από τα ματς με τις δύο τελευταίες. Τέλος στο Clasico θα δώσει το παρόν του και ο Ραφίνια που επίσης ήταν τραυματίας το προηγούμενο διάστημα (έλειψε περίπου το ίδιο με τον Λεβαντόφσκι).

Η φυσική κατάσταση των τριών ποδοσφαιριστών παραμένει άγνωστη και έτσι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βρεθούν και στη βασική ενδεκάδα. Τα ρεπορτάζ πάντως αναμένουν ότι ο μόνος που θα πάρει φανέλα βασικού είναι ο Ραφίνια.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπαρτσελόνα: