Η μεταγραφή του Χουλιάν Αραούχο στην Μπαρτσελόνα χάλασε για... 18 δευτερόλεπτα
i

Χούλιαν Αραούχο/©Photo by Shaun Clark/Getty Images/Ideal Images

Η μεταγραφή του Χουλιάν Αραούχο στην Μπαρτσελόνα χάλασε για... 18 δευτερόλεπτα

Κώστας Τόπας 08:40 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 08:49 - 02.02.2023

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμάνι, διαβεβαίωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι η καταλανική ομάδα έχασε την μεταγραφή του Χούλιαν Αραούχο από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι για 18 δευτερόλεπτα.

Η Μπαρτσελόνα είχε στα ραντάρ της τον 21χρονο Μεξικανό δεξιό μπακ της Λος Άντζελες Γκάλαξι, Χουλιάν Αραούχο, για τον οποίο αποφάσισε να κινηθεί την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο νεαρός αμυντικός αποτέλεσε επιλογή του Τσάβι, μετά την αποχώρηση του Έκτορ Μπεγερίν για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ετσι Μπαρτσελόνα και Λος Άντζελες Γκάλαξι αποφάσισαν να προχωρήσουν την υπόθεση του Αραούχο, ωστόσο ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος τους. Κι αυτό διότι παρά τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών η μεταγραφή ματαιώθηκε, καθώς υπήρχε καθυστέρηση στην ανταλλαγή των εγγράφων για 18 δευτερόλεπτα, όπως ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ματέου Αλεμάνι. Φυσικά υπάρχει ανοικτό παράθυρο η FIFA να επιτρέψει την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Δεν τα καταφέραμε λόγω σφάλματος υπολογιστή, προσπαθούμε να το διευκρινίσουμε. Πιθανότατα οφείλεται στο σύστημα και αφού είναι 18 δευτερόλεπτα, ας περιμένουμε την απόφαση της FIFA», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλεμάνι στο μικρόφωνο του Movistar+.