Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για Γουίλφριντ Ζαχά
i

Ζαχά / screenshot via Twitter

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για Γουίλφριντ Ζαχά

Sportal newsroom 13:40 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 13.01.2023

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα έχουν δείξει την επιθυμία τους να αποκτήσουν τον Ιβοριανό επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά.

Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γουίλφριντ Ζαχά. Το συμβόλαιο του Ιβοριανού με τη Κρίσταλ Πάλας είναι στο τελευταίο χρόνο και ήδη αρκετές ομάδες θέλουν να τον αποκτήσουν.

Παρά το ενδιαφέρον πολλών ομάδων οι «αετοί» θέλουν να κρατήσουν τον 30χρονο επιθετικό, αλλά από τη στιγμή που περνάει τους τελευταίους μήνες στο Λονδίνο, ο Ζαχά είναι ελέυθερος να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει. Η Μπαρτσελόνα λόγω των οικονομικών της προβλημάτων, θα της ήταν βολικό να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, λόγω του ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Από την άλλη η Γιουβέντους είναι σε πολύ κακό φεγγάρι σε αυτό το σημείο της χρονιάς. Στο πρωτάθλημα είναι τρίτη στη βαθμολογία εφτά βαθμούς πίσω από τη πρώτη  Νάπολι, ενώ έχει μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ από τους ομίλους. Έτσι στην ιταλική ομάδα θέλουν τον Ιβοριανό να αγωνιστεί μαζί με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και τον Φεντερίκο Κιέζα, για να βελτιώσει την επίθεσή της. 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ζαχά φτάνει πολύ κοντά στην έξοδο από το Σέλχαρστ Παρκ, μετά το 2019 όταν η Άρσεναλ είχε ενδιαφερθεί έντονα για την περίπτωσή του. Φέτος ο 30χρονος έχει σκοράρει έξι γκολ, έχει μοιράσει δύο ασίστ στη Πρέμιερ Λιγκ, στη προσπάθεια της Κρίσταλ Πάλας να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία.