Ο Τσάβι αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή τον Γιαμάλ λόγω... τουαλέτας

Λαμίν Γιαμάλ

i

©printscreen

Ο Τσάβι αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή τον Γιαμάλ λόγω... τουαλέτας

Sportal newsroom 09:57 - 05.10.2023

Ο Λαμίν Γιαμάλ ένιωθε άσχημα, με στομαχόπονο και ο Τσάβι αποφάσισε να τον αντικαταστήσει στον αγώνα με την Πόρτο.

Ο Λαμίν Γιαμάλ πρωταγωνίστησε σε μια από τις περίεργες σκηνές της βραδιάς. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο εκμεταλλευόμενος μια διακοπή του αγώνα στο 73ο λεπτό. Ο 16χρονος της Μπαρτσελόνα έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια και δεν επέστρεψε. Ο Τσάβι, αφού περίμενε πέντε λεπτά και είδε ότι δεν επιστρέφει, αποφάσισε να τον αντικαταστήσει.

«Ο Λαμίν Γιαμάλ ένιωθε άσχημα. Μου έλεγε για λίγο ότι δεν ήταν καλά. Ότι πονούσε το στομάχι του. Εκμεταλλευτήκαμε μια διακοπή στο ματς, αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει», εξήγησε ο Τσάβι μετά τον αγώνα. Οι διαιτητές πίεσαν όσο μπορούσαν, αλλά η Μπαρτσελόνα αναγκάστηκε να παίξει για μερικά λεπτά με δέκα παίκτες μέχρι ο Ισπανός τεχνικός των Καταλανών να προχωρήσει σε αλλαγή.

Ο νεαρός εξτρέμ έγραψε ιστορία το βράδυ της Τετάρτης, αφού έγινε ο νεότερος παίκτης που ξεκίνησε στο Champions League. Στην πραγματικότητα, είχε μια ονειρεμένη εβδομάδα. Τη Δευτέρα υπέγραψε την ανανέωσή του με την Μπαρτσελόνα με ρήτρα ενός δισεκατομμυρίου ευρώ και σήμερα μπήκε στην ιστορία της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.