Ανατροπή δεδομένων: Η Μπαρτσελόνα πιέζει να στείλει τον Ντεμπελέ στη Σαουδική Αραβία

Ουσμάν Ντεμπελέ

i

©Barcelona

Ανατροπή δεδομένων: Η Μπαρτσελόνα πιέζει να στείλει τον Ντεμπελέ στη Σαουδική Αραβία

Κώστας Τόπας 14:17 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 06.08.2023

Η μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ δεν έχει ακόμη επισημοποιήσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και γι' αυτό η Μπαρτσελόνα κερδίζει χρόνο και πιέζει να στείλει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό στην Σαουδική Αραβία!

Νέα ανατροπή στη σαπουνόπερα του Ουσμάν Ντεμπελέ. Στην Μπαρτσελόνα από το 2017, ο Γάλλος δεξιός εξτρέμ βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την έξοδο του από τους «μπλαουγκράνα» αυτό το καλοκαίρι. Ολα έδειχναν ότι ο 26χρονος αστέρας θα μετακόμιζε στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα και το μόνο που απέμενε ήταν η άφιξη του Ντεμπελέ στα γραφεία των Παριζιάνων για τις υπογραφές. Μάλιστα, η γαλλική ομάδα είχε ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης των 50 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θέλει να κερδίσει χρόνο σε αυτή την επιχείρηση. Συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο των «μπλαουγκράνα» έβαλε στην αναμονή την Παρί, καθώς πλέον έχει άλλο σχέδιο στο μυαλό του. Κι αυτό διότι οι Καταλανοί θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλή τους σχέση με τη Σαουδική Αραβία για να διαπραγματευτούν μια νέα συμφωνία για τον Ντεμπελέ.

Η Αλ Χιλάλ είναι διατεθειμένη να πληρώσει περισσότερα χρήματα από τους Παριζιάνους, προκειμένου να κάνει δικό της τον Γάλλο διεθνή εξτρέμ. Εκτός από 100 εκατομμύρια ευρώ για τον ετήσιο μισθό του Ντεμπελέ, ο σαουδαραβικός σύλλογος είναι έτοιμος να πληρώσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και παράλληλα να ξεπεράσει την πρόταση της Παρί.

Ετσι, παρακολουθώντας τις εξελίξεις η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να ματαιώσει τα σχέδια για την Παρί Σεν Ζερμέν. Μια κατάσταση που θυμίζει αυτή του Νεϊμάρ όπου η επισημοποίηση της μεταγραφής του είχε επίσης πάρει περισσότερο από το αναμενόμενο. Πάντως, επιθυμία του ίδιου του Ντεμπελέ είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του και να φοράει από την επόμενη σεζόν τη φανέλα των Παριζιάνων.