Οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαψαν την φανέλα του Ντεμπελέ (vid)

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαψαν την φανέλα του Ντεμπελέ (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:03 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 17.04.2024

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα δεν πήραν με ψύχραιμο τρόπο τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League, με αποτέλεσμα να κάψουν την φανέλα του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών για την ανατροπή των Παριζιάνων.

Η εκδίκηση της Παρί συνεχίζεται! Αυτό το 6-1 τη σεζόν 2016-2017 δεν το έχει ξεχάσει η γαλλική ομάδα, η οποία από τότε έχει βαλθεί να... τιμωρεί την Μπαρτσελόνα. Και μετά την τεσσάρα της σεζόν 2020-21 ήρθε νέο... ντόρτι από την ομάδα του Παρισιού, που πανηγύρισε τη νίκη με 4-1 κόντρα στους Καταλανούς χάρη στα γκολ των Ντεμπελέ (40'), Βιτίνια (54') και Εμπαπέ (61', 89') και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ, η οποία απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν νικήσει με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία, προηγήθηκαν σε αυτό με το... καλημέρα με τον Ραφίνια (12'), όμως στο 29' έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αραούχο και έπειτα έζησαν έναν εφιάλτη, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν και να χάσουν τον έναν και μοναδικό στόχο που τους είχε απομείνει για φέτος.

Πρωταγωνιστής για τους Παριζιάνους ήταν ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος βρήκε δίχτυα και στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στην πρώην του ομάδα. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Γάλλος ήταν χαρούμενος με την σπουδαία πρόκριση της Παρί, όμως οι οπαδοί του ισπανικού συλλόγου δεν πήραν και πολύ ψύχραιμα τον αποκλεισμό.

Συγκεκριμένα οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαψαν την φανέλα του Ντεμπελέ, δείχνοντας έτσι ότι ο Γάλλος διεθνής δεν θα μείνει στο μυαλό των Καταλανών με ευχάριστες αναμνήσεις.