Οι οπαδοί της Παρί περίμεναν μέχρι τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τους παίκτες μετά την πρόκριση (vids)

Παρί Σεν Ζερμέν

i

PrtScr

Οι οπαδοί της Παρί περίμεναν μέχρι τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τους παίκτες μετά την πρόκριση (vids)

Κώστας Τόπας 12:04 - 17.04.2024

Αρκετοί φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν περίμεναν μέχρι τις τέσσερις τα ξημερώματα να επιστρέψει η αποστολή της ομάδας από τη Βαρκελώνη, προκειμένου να την αποθεώσουν για τη σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Ήαν μια ιστορική βραδιά για την Παρί Σεν Ζερμέν. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Παριζιάνοι μπόρεσαν να επιστρέψουν στην γαλλική πρωτεύουσα έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Champions League, καθώς απέκλεισαν την Μπαρτσελόνα. Αφού έχασαν τον πρώτο τους αγώνα στο «Παρκ Ντε Πρενς» οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε έκαναν την ανατροπή στη ρεβάνς και πέτυχαν τον στόχο τους.

Αυτό ώθησε μια μεγάλη ομάδα οπαδών να ταξιδέψουν στο αεροδρόμιο «Σαρλ ντε Γκωλ» για να τους υποδεχθούν με καπνογόνα και συνθήματα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε βρέθηκε για άλλη μια φορά στα ημιτελικά του Champions League και αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς της γαλλικής ομάδας να βρεθούν στο αεροδρόμιο στις 4 τα ξημερώματα για να την αποθεώσουν.

Εμπαπέ: Ο «δήμιος» της Μπαρτσελόνα στο Champions League (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

10:02 - 17.04.2024

Εμπαπέ: Ο «δήμιος» της Μπαρτσελόνα στο Champions League (vid)

Με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ο Κιλιάν Εμπαπέ κατάφερε να γράψει ιστορία, καθώς έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει τα περισσότερα τέρματα κόντρα στους «μπλαουγκράνα» στο Champions League.

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν δημοσίευσαν βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα στα οποία αποθεώνουν τον Κιλιάν Εμπαπέ και την παρέα του. Φωτοβολίδες και συνθήματα σε ένα περιβάλλον που ξεχώριζε πάνω από όλα ένας άνθρωπος, ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τους φίλους της Παρί, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά του όνομά του.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Παρί θέλησαν με έναν επικό τρόπο να... πικάρουν την Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League.

«Κρεμάστε το στο Λούβρο!», έγραψε η Παρί Σεν Ζερμέν στο Twitter μετά την πρόκριση που κατάφεραν να πάρουν οι Παριζιάνοι. Η γαλλική ομάδα δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στο οποίο βυθίζεται ένα μπαλόνι της Μπαρτσελόνα στον ποταμό Σηκουάνα στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ.