Η Παρί «τρολάρει» την Μπαρτσελόνα με τη Μόνα Λίζα αφού την απέκλεισε από το Champions League: «Κρέμασε το στο Λούβρο!» (vids)
i

PrtScr

Η Παρί «τρολάρει» την Μπαρτσελόνα με τη Μόνα Λίζα αφού την απέκλεισε από το Champions League: «Κρέμασε το στο Λούβρο!» (vids)

Κώστας Τόπας 09:44 - 17.04.2024

Με έναν επικό τρόπο θέλησαν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν να... πικάρουν την Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της ένα βίντεο στο οποίο αστειεύεται, με τον μικρό πίνακα της Μόνα Λίζα και έναν μεγάλο πίνακα του Βιτίνια, για τη νίκη με 4-1 επί των «μπλαουγκράνα» και τον αποκλεισμό της ισπανικής ομάδας από το Champions League.

«Κρεμάστε το στο Λούβρο!», έγραψε η Παρί Σεν Ζερμέν στο Twitter μετά την πρόκριση που κατάφεραν να πάρουν οι Παριζιάνοι. Η γαλλική ομάδα δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στο οποίο βυθίζεται ένα μπαλόνι της Μπαρτσελόνα στον ποταμό Σηκουάνα στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ.

Ο Γκουντογκάν τα έριξε στον Αραούχο: «Η αποβολή του, μας "σκότωσε"» (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

09:18 - 17.04.2024

Ο Γκουντογκάν τα έριξε στον Αραούχο: «Η αποβολή του, μας "σκότωσε"» (vid)

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν δεν δίστασε να επικρίνει τον συμπαίκτη του, Ρόναλντ Αραούχο για την αποβολή του κόντρα στην Παρί, τονίζοντας πως αυτό στέρησε την Μπαρτσελόνα να πάρει την πρόκριση.

Αυτό το 6-1 τη σεζόν 2016-2017 δεν το έχει ξεχάσει η γαλλική ομάδα, η οποία από τότε έχει βαλθεί να... τιμωρεί την Μπαρτσελόνα. Και μετά την τεσσάρα της σεζόν 2020-21 ήρθε νέο... ντόρτι από την ομάδα του Παρισιού, που πανηγύρισε τη νίκη με 4-1 κόντρα στους Καταλανούς χάρη στα γκολ των Ντεμπελέ (40'), Βιτίνια (54') και Εμπαπέ (61', 89') και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ.

Ο Τσάβι πάντως ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την κόκκινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής στον Ρόναλντ Αραούχο, στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του Champions League. Ο Καταλανός τεχνικός εξήγησε ότι στο τέλος του αγώνα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να πει στον διαιτητή ότι ήταν πολύ κακός και ότι η απόφασή του σημάδεψε την αναμέτρηση. Παρόλα αυτά ο προπονητής διαβεβαίωσε ότι είναι περήφανος για την ομάδα του.

«Η αποβολή σηματοδότησε το ματς. Είχαμε το 2-0, αλλά στη συνέχεια, με 10 παίκτες, είναι πολύ περίπλοκο. Είναι κρίμα που η δουλειά ολόκληρης της σεζόν, που λόγω απόφασης ενός διαιτητή τελειώνει εδώ. Είναι κρίμα που θα ήθελα να μπορούσα να παίξω έντεκα εναντίον Παρί και εναντίον του Λουίς Ενρίκε», επέμεινε. «Ο διαιτητής ήταν πολύ κακός, του είπα, δεν κατάλαβε το παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής των Καταλανών,